Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ A' ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ"


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ K.Y.Π./E.Y.Π.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΟΤΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 06/05/2012 ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΟ Η' ΙΟΥΝΙΟ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ F.S.B.-K.G.B.) ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "PRAVDA" ( http://e-cy.blogspot.de/2012/02/3-2012.html - http://filosofia-erevna.blogspot.de/2011/03/pravda-scenarios-o-3-2011.html ) ΑΠΟΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ",ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "PRAVDA").

ΣΑΝ ΤΡΙΤΗΕΝΔΕΙΞΗ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ (ΙΔΕ ΤΡΙΑ ΔΙΜΕΡΗΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΙΔΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ")ΓΙΑ ΤΗΝΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ""ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑXΙΑ"".ΟΜΟΙΩΣ ΙΔΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ DIAMANTE ΤΟ 1946 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ/ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΩΣ"ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΩΝΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ. ΜΕΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ: "ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝΜΑΙΟ-ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012, ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΛΛΑΔΑ,ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΥΑΡΧΟ-ΑΡΧΗΓΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ Γ'Π.Π, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ"ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (PACT OF SHANGHAI) Η' ΑΞΟΝΟΣ P-Ι-K (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ), ΩΣΤΕΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ "ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ" "HONG"ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ"ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ Ν.ΥΟΡΚΗΣ, ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ P.I.K.,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΝΑ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Η' ΚΩΔΙΚΟΣ"ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΥΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ".


ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣΕΛΛΗΝΩΝ


A. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ N.Δ,ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΑΛΛΑΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

1.ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ "ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ "E.A.Σ." (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ"ΣΥΝΤΗΜΑΤΑ"),ΩΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ"ΠΥΡΚΑΛ" ΚΑΙ "E.B.Ο.".ΤΟ ΤΜΗΜΑ"ΠΥΡΚΑΛ" ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΑΡΙΘΜΟ ΒΛΗΜΑΤΩΝΤΩΝ 120mm (ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ 360 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ "LEOPARD-2HEL" ΚΑΙ "LEOPARD-2A4",ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ EXOYN ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑΒΛΗΜΑ ΤΟΝ 120mm, ΜΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, 360 (357) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ "LEOPARD" ΤΟΝ 120mm ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΤΑΥΠΟΣΤΕΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ 850 ΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΕΑΣ (M48,M60, LEOPARD1) ΤΟΝ 105mm, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ "LEOPARD-2A4"ΚΑΙ "M60-SABRA-3"ΤΟΝ 120mm. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ"ΤΟΥΣ" ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 8-10χλμΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ. ΑΡΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ120mm, ΤΟ ΤΜΗΜΑ "E.B.Ο" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 11-12χλμ.

2.ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η "EΛ.B.Ο." (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ) ΝΑΠAΡΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ M48,M60, ΚΑΙ LEOPARD-1, ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ Π.E.B.-304 ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ,ΩΣΤΕ Η "EΛ.B.Ο."ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ "ΤΟΜΑ"(ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ)ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ 8 ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η "EΛ.B.Ο." ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ "ΤΟ.ΜΑ""ΛΕΩΝΙΔΑΣ-3",ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΔΕΝΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 2 "ΤΟ.ΜΑ",ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΜΑΧΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΑΡΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ.ΤΟ "ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1" ΚΑΙ ΤΟ"ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2" ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ.ΜΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "TOMΠ" ΗΤΟΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΛΟΓΩ"ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ" ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟ._

3.ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ "E.B.Ο."ΤΗΣ "E.A.Σ." ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΣΕ 24ΟΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ "ARTEMIS-30" ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΟΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ ΚΛΠ, ΩΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ K.T., ΩΣ "ΑΝΤΙΑΠΟΒΑΤΙΚΟ" ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟ "ΕΠΙΣΚΑΦΩΝ"ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΞΕΝΟΥΣ"ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ" ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ "E.A.Σ/E.B.Ο."ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ "ARTEMIS-30" ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΗΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ AΠO ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. ΤΟ "ARTEMIS-30" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ "ΤΟ.ΜΑ" "ΛΕΩΝΙΔΑΣ-3",ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ "B.A.Σ.T.Ρ". ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΜΟ Η "E.A.Σ" ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ"ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ" "ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-TORGKOUT ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ-MPEGKLIT.ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ._

4.ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η "E.A.B" ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F16,ΔΙΟΤΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ 400ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣΚΑΙ 700ΔIΣ. ΕΥΡΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΧΡΕΟΥΣ (ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ.) ΑΛΛΑ ΔΕΝΒΡΗΚΑΝ 50.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 50 ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ F-16, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΑΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-16ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΙΠΤΑΜΕΝΑ F-16, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ F-16,ΜΕΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5.ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ-ΚΟΡΒΕΤΩΝ-ΦΡΕΓΑΤΩΝ=ΜΙΚΡΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΥΡΑΥΛΟΦΟΡΩΝΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ1100ΔΙΣ!!! ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ OFF SHORE ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΑΝΑΚΤΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΜΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΔΙΑΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΟΠΛΑ, ΚΑΙΑΝ ΑΥΤΗ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛOΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ "MIL-GEM", ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ "F-35"ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ "ΣΑΜΠΡΑ-3"ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ.

B: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1.ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΤΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ "Η.D.R-ΝΑΤΟ". ΤΟ "Η.D.R-ΝΑΤΟ", ΣΥΜΦΩΝΩΣΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝΗ.Π.Α., ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ, ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "B.A.Σ.T.P." ΕΝΑΝΤΙΟΝΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΞΙΠ ΚΑΙ "ΡΥΠ"ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ A' Σ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΤΟΥ B' Σ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ' Σ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ"B.A.Σ.T.P." ΑΥΤΟ ΘΑΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ AΠO ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ, Η ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΑΣΗΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ "Η.D.R.-ΝΑΤΟ" ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ.

2.ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ Α' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥΑΛΒΑΝΙΚΟΥ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ "B.A.Σ.T.Ρ." ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

3.ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ, ΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΟΜΟΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ "A.Σ.Δ.E.N." ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΝΗΣΙΩΝ.

4.ΠΡΕΠΕΙΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΥΡΓΩΝΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣΣΟΥΗΔΙΚΗΣ "SAAB" ΗΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΝΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ.ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙΒΑΘΜΙΑΙΩΣ Η ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟMΙΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΩΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕΠΡΟΤΥΠΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ._

5.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΜΗ "ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ" ΠΕΖΙΚΟΥ.ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΧΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, "T.Ο.M.A.", "ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ",ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ, ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ KΤΛ.

6.ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙΛΟΧΟΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΚΟΙΝΟ ΠΕΖΙΚΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ Η.Π.A.-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ,ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ TΗN ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ, ΤΗΝΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ.

7.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ:"ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΡΠΙΛΕΣ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ 10ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΡΠΙΛΕΣ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 300 ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣΒΟΥΛΗΣ, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΡΠΙΛΕΣ".ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΙΚΑΝΟΤΑΤΗΕΛΛΗΝΙΚΗ E.A.Σ./E.B.Ο ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΥΤΩΝΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

8.Η ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΥΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ Η "E.A.B."ΔΙΑΘΕΤΕΙΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 4ης Η' 5ης ΓΕΝΕΑΣ, ΔΙΟΤΙΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ"ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗ" ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

9.ΟΛΕΣ ΤΙΣΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ 3 ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ TOMEΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΞΩΜΑΤΙΚΟ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

10.ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ 3 ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΤΟΤΕΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ._


ΑΘΗΝΑ,10/05/2012

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑΓΑΛΑΤΣΙΔΑ


Y.Σ 1) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤIΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΒΟΛΟΥ" ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2012.


Y.Σ.2)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:ΑΡΧΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ.
ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΙΣ03/05/2012 Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ "ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ"ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
K.Γ.

Y.Σ.3) ΜΕΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩPΗΣΗ ΤΟΥΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣSECURITY ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΤΟΥ ΛΥΜΕΝΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
K.Γ.

Y.Σ.4) ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 134 - 151 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ (ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ) ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" ), ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ,ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: