Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛEΙΣIΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΑΤΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ.



Με το παρόν καταγγέλουμε ανθελληνικές ενέργειες του Σταυρου Μπατιανη και της οπισθεν συμπαιγνιακης  συμμορίας της Χρυσης Αυγης ητοι του  Σπυροπουλου, του Ευμολπου, του Αντι-Μετατρον (διαβαζε: Υπερ του Μετατρον ο οποιος ειναι ο θεος των εβραιων και των μασονων οπως του Μιχαλολιακου) βλεπετε συμπαιγνιακες μασονικες πλακιτσες που κανουν οι  καταγαμημενοι μασωνοι μπασταρδοι;;;;  Το τσογλανι τους τον εβραιοκυπατζη τον ονομαζουν δηθεν «αντιμετατρον» ενω τους αλλους συμπαιγνιακούς δαιμονισμενους Γερμενη και Ευμολπο και λοιπους της σατανιστικής «Χρυσης Αυγης»  τους πλασαρουν μεσω του σατανιστικου συγκροτηματος εβραιοσαξονικων σατανικων θορυβων «NAER MATARON» το  οποιο ειναι καμουφλαρισμένος δαιμονικός αναγραμματισμός του «NEAR METATRON» (=ελάτε κοντά στον Μέτατρον) ωστε κανενας απο τους νεοελληνες αφελείς πολίτες να μην αντιλαμβανετε οτι προκειτε για σαταναδες και οτι προσελκυουν τα ελληνοπουλα μεσα στον σατανισμο των εβραιομασονων με μαυρες μαγειες, τελετουργικές αιματηρές θυσίες ζώων και ανθρώπων, ομοφυλοφιλία, πανσεξουαλισμό, αιμομιξία και πάσης φύσεως εγκληματικές διαστροφές της ροπής 666) και μέσω διαταγών  των μασονων προϊσταμένων τους Στρατηγων της Κυπ-Ευπ, της ΕΛ.ΑΣ, και ΓΕΣ,  μας εριξαν το καναλι  μας στο YOUTUBE οπου ειχαμε αναρτημενα ολα τα ηχητικα της Ο.Ε.Α. εθνικής και πλανητικής ασφαλείας καθώς και αλλα αφυπνιστικά βιντεο., διότι αυτο το  μισοτρελο δαιμονιζόμενο υποκείμενο «κομμάντο-μαϊμου» ονοματι Μπατιανη (των paintball και φλόμπερ που προσπαθεί να πουλήσει στους έλληνες ως κανονικά όπλα) καθως και τους λοιπους μισοτρελους δαιμονιζόμενους Σπυροπουλο, Ευμολπο, Αντιμετατρον, τους κατευθύνουν ολοι οι ανωτερω  μασόνοι στρατηγοί προϊσταμενοί τους για να μην φαίνονται απλά οι ίδιοι στην επιφάνεια! Πρόκειται στην ουσία για τα τσογλάνια τους προορισμένοι για τις βρώμικες δουλειές τους..ώστε να μη βρωμίζουν οι ίδιοι τα …τρυφερά μασονικά ελιτίστικα τους χέρια (μη χέσω!)
Τα βιντεο - ηχητικά της ΟΕΑ αφύπνισης και εθνικής και πλανητικής ασφαλείας καθως και τα αναρτημενα του ιστολογιου ειναι ολα αποθηκευμένα και θα τα μοιράσουμε στο διαδίκτυο ξανά  λειαν συντομως.

Αν νομίζετε ότι θα ξεμπλέξετε εύκολα με εμάς είστε πολύ γελασμένοι πουσταράδες προδότες δαιμονιζόμενοι μασόνοι και εβραίοι πολιτικοί και στρατηγοί του καταγαμημένου εν στοαις πρωκτού σας .. Ακούστε το καλά και εσείς οι μασόνοι προϊστάμενοι και οι υποτακτικοί σας: κομμάντο μαϊμου μπατμαν, λεσβοπαρτουζόβιοι έκφυλισμένοι σπυρόπουλοι υβριστές ελλήνων ηρώων σχιζοφρενικοί προμέτατρον -  ψευδευμολποι και λοιπά βοθρολύματα του παρηκμασμένου ελληνισμού: Θα πρέπει να περάσετε πάνω από τα πτώματα μας πρώτα για να μας σταματήσετε και πάλι όσο μας καταδιώκετε τόσο περισσότερο θα εμφανίζονται όλο και περισσότεροι αυτόκλητοι βοηθοί και  υπερασπιστές του αγώνα μας που θα συνεχίσουν και μετά από εμάς! Κοινώς, την πουτσίσατε άσχημα με την πάρτη μας καταγαμημένοι πουσταράδες εβραιομασόνοι ανθέλληνες!

Ταυτόχρονα εσεις οι υπόλοιποι φίλοι της ΟΕΑ τα κατεβαζετε τα βίντεο αυτά που θα σας δώσουμε στους σκληρους σας  δισκους και μοιραστε τα ανα εκατονταδες σε γνωστους, φιλους , σε καφετέριες, και οπου αλλου νομιζετε εστω και μεσω απλών ή μαζικών
emails… Καθώς και τα DVD των θρυλικών παλιών κειμένων της ΟΕΑ.
Καλούνται λοιπον οι αληθινοί ανδρες των Ειδικων Δυναμεων να εξολοθρεύσουν τώρα τον προδότη «κομάντο μαϊμου» Μπατιανη ο οποιος αποπειράθηκε να εξαπατήσει και να γελοιοποιήσει τις Ελληνικες Ενοπλες Ειδικες Δυναμεις και παράλληλα προσπαθουν τωρα τετοιες κρίσιμες στιγμες οπου η Ελλαδα βρίσκετε ενα βημα πριν την ολικη καταστροφη της, να μας επιτεθουν ύπουλα για να τρώμε όλο τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας για να ασχολουμαστε με αυτά τα απόσκατα του ελληνισμού (γιατί κάθε οργανισμός έχει και τα σκατά του) και να μην ασχολούμαστε με τα ζωτικής σημασίας θεματα Εθνικης και Πλανητικης Ασφαλειας. Μας χτυπανε τωρα για να μπορουν ανενοχλητοι να αλωνίζουν και να προωθήσουν τα ανθελληνικά σχεδια τους κυριως με την προβοκατορικη νεοναζιστική σατανική «Χρυση Αυγη» και με την προβοκατόρικη «Αυτοκρατορια Κων/πόλεως 666», και μας επιτίθενται ειδικά τωρα οπου η Ελλάδα βρίσκεται σε χαώδη ακυβερνησία και η  Τουρκια με τα τριμερη αμυντικά σύμφωνα (επιθετικα εναντιον ελλαδος) με την Αλβανια, Σκοπια, και Βουλγαρια, αλωνίζουν και απειλούν και ετοιμάζονται για επιθεση στην Ελλαδα!
Ιδου λοιπον τι εκανε αυτο το υποκειμενο ο Μπατιανης με διαταγές των εβραιομασόνων υποβολέων του! Πηγε να γελοιοποιησει στα ματια ολων των λοιπων ελληνων τους ελληνες αξιωματικους και ειδικα τους ανδρες των Ειδικων Δυναμεων!


Τα ιδια και χειροτερα εκαναν και η αλλη συμμορια του λεσβοπαρτουζόβιου έκφυλου Σπύρου Σπυροπουλου , του αμερικανογενίτσαρου σατανιστή και αιμομίκτη ψευδ-Ευμολπου , και του αποτρελαμένου εβραιοκυπατζή δήθεν «Αντιμετατρον» (διάβαζε: προμετατρον) οπου εβριζαν και αποπειράθηκαν να καθαιρέσουν από τα βαθρα των Ελληνων Ηρωων τους συχγρονους ελληνες ηρωες οπως τον πιλοτο Ηλιακη, τον Κυπριο Σολωμο Σολωμου, τον Σταυρο Λαλα, τον Κολοκοτρωνη και λοιπους, και κανενας απο εσας δεν διαμαρτυρηθηκε, κανένα απο τα χιλιάδες «ελληνικά» ιστολογια δεν εγραψε το παραμικρο για τα διαδικτυακά αποσκατα αυτα τα οποια στις ιστοσελίδες τους εβριζαν δημοσίως τους ελληνες Ηρωες και με την συμπαιγνιακη μουγκα σας τους συγκαλύπτατε και πατήσατε ως συνένοχοι  επάνω στους ταφους αυτων των ελληνων ηρώων και τους σκοτωσατε για δευτερη φορα και εσεις καταγαμημενοι ελεεινοι τρισάθλιοι πλείστοι ιδιοκτήτες των «ελληνικών» ιστολογίων! Φτου σας! Σας φτύνουμε στα μούτρα σας πουσταράδες προδότες!
Για τον εν  ζωή ήρωα και γνήσιο πατριώτη Σταυρο Λαλα δεν εφτανε για τους  ελληνοεβραιους και μασονους πολιτικους (όπως ο βρυκόλακας ραβίνος Μητσοτάκης Μπεν Σαλομ με τον κιπά) που τον καρφωσαν στους αμερικανους και ελιωσε πισω απο τις αμερικανικες φυλακες για τις ενέργειες του υπερ Ελλάδος, αλλα διεταξαν τους αρουραιους (μπατσο-χαφιέδες) των ελληνικών υπονομων  σπυρους σπυροπουλους και λοιπους να τον δωσουν και την χαριστικη βολη ωστε να καταρευσει ψυχολογικα διαβαζοντας τα οσα εμμετικα, ψευδή και προδοτικα εγραφησαν απο τους ανωτερω εναντιον του!


Και έτσι παρομοίως και ο Μπατιανης (κοινώς: ο BATMAN τρομάρα του!) αποπειράθηκε να γελοιοποιήσει τις Ειδικες Δυναμεις σε ολο το διαδικτυο εμφανιζομενος ως δήθεν Ο.Υ.Κ με δήθεν τέσσερις σχολες πολέμου ενώ  η στυγνή αλήθεια είναι ότι στην 32 Ταξιαρχια Βολου τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΤΟΘΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΜΑΝΤΟ BATMAN ήταν ότι ….. έψηνε καφέδες και ειχε το καψιμι της καρπαζιας για  να τους κουβαλάει καφεδες, τσιγαρα και καποτες και έπειτα να εμφανίζεται ο ελεινός στο facebook αυτοβαπτιζόμενος ως αποφοιτος 4 πολεμικων σχολείων Ειδικων Δυναμεων και αναγνώστης ταχα 2000 βιβλίων !!!! (ενώ δεν ξέρει καλά –καλά να γράψει σωστά το όνομα του ο σιχαμερός τραμπούκος γκα-γκα  batman) και ενω στην ουσια ειναι γέννημα θρέμμα του εφιαλτη και αυτος αλλα και οι λοιποι ως ανω  προβοκατορες του διαδικτύου.


Οι χρυσαυγητες νεοναζιστές και σατανιστές του Μέτατρον:


Σπύρος Σπυροπουλος (εθνικος αυνανιστής Ελλαδος ο οποίος κατέστρεψε την οικογένεια του και εξέδιδε ενώπιων των ανήλικων παιδιων του σε λεσβιακα οργια την γυναικα του με άλλες λεσβίες αιγίου και αθηνών, και μετά παρουσιάζονταν ο ανώμαλος άνανδρος πούστης ως υπερασπιστής δήθεν των ανδρών και των ελληνικών οικογενειών!!!!) και ο αμερικανογενίτσαρος σατανιστής του Μέτατρον αιμομίκτης Ευμολπος, καλούσαν από το διαδίκτυο πριν ενα χρονο τους παράλληλους ναζιστες του νεοναζιστικου κομματος  της  Γερμανιας «NPD» να βρουν και να σκοτώσουν τον Παπανακο ιδιοκτητη του «Ελλην και Χαος»! Ο θρασύδειλος ανώνυμος Ευμολπος οπαδος του NEAR METATRON (και ισως και στιχουργός της συμφοράς του εμετικού συγκροτηματος NEAR METATRON διοτι εγραφε και αυτος τετοια εμετικα σατανικα  ποιηματακια με κρεμασμένα άντερα και συκωταριές των εχθρών του τάχα κλπ όλα αυτά στην εμετική ιστοσελιδα του)  του σατανικου συγκροτηματος του Γερμενη της Χρυσης Αυγης NEAR METATRON (=ελάτε κοντά στον Μέτατρον μαύρο σατανικό θεό των εβραίων και των μασόνων), απειλούσε ο θρασύδειλος ανώνυμος Ευμολπος στο διαδίκτυο τον Παπανακο οτι θα του «ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ» που σημαίνει ότι θα του επιτεθει μεσω μαυρης σατανιστικης μαγειας την ψυχη!!! ( προφανώς κάνοντας μαύρες τελετουργίες καλώντας τον Μέτατρον να τον βοηθήσει με μαύρα κεριά και καρφιά και κουκλες βουντού και θυσιες κλπ γραφικά και γελοία τα οποία όλα του γύρισαν και θα του γυρισουν μπούμερανγκ του δαιμονιζόμενου μαλθάκα και σε αυτή την ζωή αλλά και στην επόμενη διάσταση όπου θα έχει το αθλιότερο τέλος…εν ευθέτω χρόνω!!!)

Αυτό και χειρότερο είναι το κατάντημα τους.. Δείτε στον καθρέφτη σας αυτό που αναθρέψατε τόσα χρόνια! Αυτό είναι σήμερα η «Ελληνική» κοινωνία! (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Αυτό προσφέρετε στα παιδιά σας. Παραπονιέστε σαν λιγούρικες υλιστικές κλαψοπουτάνες για την μάσα σας και την οικονομική κρίση αλλά η κρίση δεν είναι πρώτιστα οικονομική,  αλλά είναι κοινωνική κρίση και κρίση αρχών και ιδεολογίας (δηλαδή σε συναισθηματικά και νοητικά επίπεδα που είναι ανώτερα του υλισμού που σας έχει κατακυριεύσει). Κολυμπάτε όλοι σας καθημερινά μέσα σε όλα αυτά τα σκατά και σας ενοχλούν οι λέξεις του ιστολογίου μας, γαμώ την σάπια υποκρισία σας!
Αλλά τώρα θα φάτε καλά όλοι εσείς οι νεοέλληνες και πρώτοι απ’όλους τα παιδιά σας,  που πήγατε και ψηφίσατε και δώσατε εξουσία και δύναμη σε όλα αυτά  τα σατανικά ναζιστικά απόσκατα και βοθρολύματα της χώρας των αρουραίων και των υπονόμων !!! 
Δειτε και τα βιντεο που αφορουν αυτο το παλιοτομαρο:
τα ηχητικα θα αποκατασταθουν ολα και εκτος απο το ως ανω μπλογκ θα ανεβαινουν και αλλου!
Σχετικα:
ΠΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΡΙ "ΜΑΙΜΟΥ" ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΑΤΙΑΝΗ
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΜΠΑΤΙΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚIΑ
Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ "ΨΕΥΤΟΓΑΜΙΑΣ"...
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ "500.000 ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ
ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ Π.Χ. ΝΑΖΙΣΜΟΥ – ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET (TURK-NET):
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ "Α.Ο.Α." ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/blog-post_6482.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: