Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Αυτή η Ορθόδοξη Εκκλησία με τα οικονομικά της φέουδα συντήρησε με την σειρά της την τάξη των τσιφλικάδων, ώστε Εκκλησία και Προύχοντες να εξασφαλίζουν την Τουρκοεβραϊκή κατοχή. Στα ιστορικά αρχεία του 21 ο αναγνώστης δεν διαβάζει χωρίς λόγο την ύβρη που συνήθιζε ο Καραϊσκάκης "Τουρκοεβραίοι μπάσταρδοι".

Αυτή η Ορθόδοξη Εκκλησία επρόδωσε την επανάσταση του 1750 και την έπνιξε στο ελληνικό αίμα, έως ότου στα 1810 έχασε τον έλεγχο πάνω στους Έλληνες από θρησκευτική άποψη, όπως τον είχε ανέκαθεν χαμένο από οικονομική άποψη. Διότι, παρά τις ύπουλες εβραιοχριστιανικές διδασκαλίες "μη θησαυρίζετε επί της γης" και λοιπές εμετικές αηδίες, οι Έλληνες θησαύριζαν σε σημείο που στις κασέλες των Νησιωτών και των Ελλήνων της Σμύρνης να έχει συγκεντρωθεί όλος ο χρυσός της Ανατολικής Μεσογείου.
Η απώλεια θρησκευτικού ελέγχου είχε συνέπεια την απώλεια πολιτικού ελέγχου σε σημείο που οι έλληνες έκαναν εμετό τα εβραιοχριστιανικά συνθήματα "αγάπα τους εχθρούς σου" και "τα όπλα ημών δεν είναι σαρκικά" και άρχισαν αντιχριστιανικώτατα να σφάζουν τους Τούρκους εχθρούς.
Τότε η μαστρωπός του Ελληνισμού Ορθόδοξη Εκκλησία άλλαξε στάση και έγινε "φιλέλλην" σε σημείο που να "καπελώσει" την επανάσταση επικαλούμενη μερικούς ...διάκους που πολεμούσαν με τους Έλληνες διότι δεν γνώριζαν τα ...βαθειά νερά της μάστιγας του χριστιανισμού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία που ακόμα σήμερα επιδεικνύει δωρεές ελληνικών γαιών που της έκανε η Πύλη, σε συνεργασία με τις Στοές Ι Ζακύνθου, ΙΙ Κερκύρας, 21 Βόλου, 31 Αθηνών και 41 Θεσσαλονίκης - τροφού των ομογάλακτων καθαρμάτων Βενιζέλου ή ΒΕΝΙΖΑΛ και Κεμάλ Ατατούρκ, αμφοτέρων εβραίων - αποκεφάλισε κυριολεκτικά και μεταφορικά τους γενάρχες Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη, Καραϊσκάκη, Μαυρομιχάληδες, κ.λπ. που είχαν θυσιάσει οικογένειες και περιουσία στην επανάσταση. Εξευτέλισε τους ήρωες που έδωσαν τα πάντα, τους αφόρισε όπως είχε αφορίσει τις επαναστάσεις του 1750 και του 1821, και εγκαθίδρυσε Βασιλεία με Βασιλέα τον Όθωνα της Μογγολικής - Εβραϊκής Μειονότητος Βαυαρίας, μέλος επίλεκτο του οίκουΓλυξμπέργκερ και της Στοάς "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΥΑΡΙΑΣ" που αργότερα μέσω των εβραίων Χίτλερ, Έρκχαρτ, Χαουσχόφερ και Λίνκολν Φον Τρέμπιτς παρήγαγε τον Ναζισμό. Για τον απληροφόρητο αναγνώστη σημειώνουμε ότι οι Βαυαροί ή Άβαροιδεν είναι Ευρωπαϊκή Γερμανική φυλή αλλά υπόλειμμα Εβραιομογγολικής Ορδής μετά από επιδρομή του Τσέγκις Χαν-Καν-Κουν-Κοεν της Τέταρτης Ορδής Ούννων Βουλγάρων και Πέμπτης Ορδής Ούγγρων-Φινλανδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: