Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.



*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ*
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ


Ανοιχτή επιστολή προς κύριο Βασίλη Λεβέντη.

Αγαπητέ κύριε Βασίλη Λεβέντη,

Λόγω του κατεπείγοντος μπαίνουμε κατευθείαν στο κυρίως θέμα και σας καλούμε να έρθετε το συντομότερο δυνατόν σε επαφή με την ρωσική πρεσβεία Αθηνών ώστε να ζητήσετε επαφή με την ρωσική κυβέρνηση και ειδικά και κατεπειγόντως να έρθετε σε επαφή με τον κύριο Ιβάν Σαββίδη, μέλους της Ρωσικής Δούμας και μέλους του «Συμβουλίου αποδήμου ελληνισμού»

Δείτε το βιογραφικό του στην παρακάτω ιστοσελίδα του «ΣΑΕ»:
http://www.sae.gr/?id=13079

Ζητήστε από την ρωσική πρεσβεία να σας φέρουν σε επαφή με τον κύριο Ιβάν Σαββίδη ώστε να σας επιβεβαιώσει όλα αυτά που γράφαμε εδώ κατά καιρούς για τις ρωσικές προτάσεις υπέρ της ελλάδος που σκόπιμα αποσιωπήθηκαν και συγκαλύφθηκαν και αγνοήθηκαν από τα «ΜΜΕ» του κατεστημένου.

(ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ)

Το κίνητρο μας δεν είναι να αλλάξουμε δυνάστη κ. Λεβέντη, αλλά να εξυπηρετήσουμε τα ελληνικά συμφέροντα μέσα από ευέλικτες κινήσεις νέων ωφέλιμων συμμαχιών. Το απαρχαιωμένο αμερικανοκίνητο σύνθημα «Η ελλάδα ανήκει στη δύση» πρέπει να πάψει επιτέλους να εμποδίζει την Ελλάδα να κινηθεί διπλωματικά προς κατευθύνσεις και νέους συμμάχους που θα την ωφελήσουν πολλαπλά σε όλα τα επίπεδα για να ξεφύγει από το αδιέξοδο και το μαύρο τούνελ που την έχουν εγκλωβίσει. Ομοίως και η Ρωσία θα πρέπει να πάψει να είναι αυτοκτονικά εγκλωβισμένη στο «σύμφωνο της Σαγκάης» της αδυσώπητης δικτατορικής Κίνας και θα πρέπει να πάψει να είναι κλεισμένη στο εαυτό της ώστε να ανοιχτεί περισσότερο προς την Ευρώπη και προς τα κράτη της δύσεως, με αρχή την Ελλάδα και Κύπρο. Ένας νέος γύρος «ψυχρού πολέμου» θα είναι ότι χειρότερο για όλους και για όλο τον πλανήτη κ.Λεβέντη. Γιατί εκεί το πάνε αυτοί τώρα το θανάσιμο «παιχνίδι» τους ξανά. Όμως και η Ο.Ε.Α. και εμείς έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα στους Ρώσους για το που το πάμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και όχι της παρούσης! Άλλωστε για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι όλα είναι μια συμπαιγνία και στημένα σε επίπεδο ανώτατων ηγεσιών, είτε αυτά λέγετε «ΝΑΤΟ» είτε αυτό λέγεται «Ε.Ε. «(Ευρωπαϊκή Ένωση) είτε λέγετε «Η.Π.Α.». Πως γίνετε κ. Λεβεντη να γνωρίζατε εσείς προ 20ετιας και να «προφητεύατε» το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας και οι …φωστήρες της Ε.Ε. να μην γνώριζαν , αλλά απεναντίας τροφοδοτούσαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αυτό το κατεστημένο;;; Μήπως είδατε να σας στηρίζουν οι ευρωπαίοι σε τίποτα;;; Μήπως δεν γνωρίζουν για την «ένωση κεντρώων»;; Και όλες οι υποσχέσεις που σας δίνουν οι ευρωπαίοι, με τους οποίους έχετε επαφές, για οικονομική βοήθεια μέσω ανάπτυξης στην Ελλάδα, δεν είναι παρά μπλόφες διότι γνωρίζοντας αυτοί στήνουν την φίμωση σας και τον αποκλεισμό σας και δια αυτούς και άλλους λόγους απλά σας «χαϊδεύουν τα αυτιά» με επικοινωνιακά τρυκ !!! Το ότι εσείς είστε σε θέση να κολλήσετε στον τοίχο τους ευρωπαίους με μόνο όπλο την αλήθεια σε περίπτωση που θα αναλάβετε καθήκοντα εξουσίας, αυτό είναι μαθηματικώς σίγουρο, αλλά κατά τους ευρωπαίους είναι κάτι που δεν θα γίνει διότι, μην γελιέστε, ΑΥΤΟΙ είναι που διατάζουν το ελληνικό κατεστημένο να σας κρατάει σε επικοινωνιακή καραντίνα. Μήπως έγραψε για εσάς καμία από τις κρατικές τους και μη εφημερίδες ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένας έντιμος πολιτικός τον οποίο το ελληνικό κατεστημένο φιμώνει εδώ και 2 δεκαετίες;;;; ΟΧΙ!! Ορίστε λοιπόν η συμπαιγνία τους, διότι ενώ εσείς έχετε επαφές μαζί τους και ενώ γνωρίζουν οι ευρωπαίοι το πρόβλημα αυτό της φιμώσεως σας, αυτοί θα έπρεπε πρώτοι να το κάνουν βούκινο κατά το κοινώς λεγόμενο, σε όλη την Ευρώπη, ότι εσείς φιμώνεστε και κυνηγιέστε και λοιδορείστε από το σάπιο κατεστημένο στην Ελλάδα, και θα έπρεπε να τους έχουν στείλει μέχρι και σε ευρωπαϊκά δικαστήρια για αντιδεοντολογική και φασιστική συμπεριφορά του σάπιου πολιτικού κατεστημένου της Ελλάδας εναντίον σας!
Αντιθέτως κύριε Λεβέντη, όχι μόνο οι ξένοι «εταίροι μας» δεν σας προωθούν αλλά όπως θα δείτε στην παρακάτω διαδικτυακή σελίδα (LINK) οι Αμερικάνοι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ύπουλα προωθούν την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» μέσω των μεγαλύτερων εφημερίδων τους (!!!) το ίδιο και οι Ευρωπαίοι…
Για του λόγου το αληθές ανοίξτε την παρακάτω ιστοσελίδα που εμπεριέχει άρθρο με τίτλο «Αφιέρωμα στη Χρυσή Αυγή από τους New York Times»:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39203&Itemid=131

Δεν τα λέμε όλα αυτά για να κόψετε επαφές με τους Ευρωπαίους ηγέτες ούτε για να εναντιωθείτε με αυτούς αλλά απλούστατα μέσω της παρούσης η οποία θα αποσταλεί σε όλες τις πρεσβείες τους των Αθηνών, να γνωρίζουν όλοι αυτοί πολύ καλά ότι εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο κατά το λαϊκότερων, και ότι θα τους έχουμε στο στόχαστρο στην κάθε επίδοξη στημένη θεατρινική κίνηση τους.

Κύριε Λεβέντη δεν λέμε να κόψετε επαφές με την Ε.Ε. και τις Η.Π.Α. κλπ… διότι ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα οι λαοί τους να αφυπνιστούν μέσω εσάς και της συνεχούς επίμονης επί 20 χρόνια επαναστατικής ασυμβίβαστης στάσεως σας σε δημοκρατικά πλαίσια..

Σας ζητάμε λοιπόν δημοσίως να έρθετε παράλληλα σε επαφή και με τη Ρωσία ώστε εάν οι Ρώσοι δεν είναι και αυτοί συμμέτοχοι μέσα στην παγκόσμια συνομωσία, να σας δεχθούν, και σε περίπτωση επαφής σας μαζί τους, τα ρωσικά ΜΜΕ θα αναγκαστούν να γράψουν για το θέμα συναντήσεως σας είτε με τον Ιβάν Σαββίδη είτε με άλλους της ρωσικής κυβερνήσεως, οπότε αυτό το θέμα θα γίνει ευρύτερα γνωστό και στους εκατοντάδες χιλιάδες ομογενείς μας σε όλες τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως και στην Ρωσική Ομοσπονδία. Και επειδή οι Ρώσοι κάνουν λόγο για τις «συνειδητά παγωμένες» Ελληνο-Ρωσικές σχέσεις από την κυβέρνηση Παπανδρέου και Παπαδήμα, ορίστε λοιπόν η άριστη ευκαιρία να μας πείσουν οι Ρώσοι ότι δεν είναι και αυτοί σε συμπαιγνία και ότι το όλο θέατρο των 300ιων ελεεινών υποκειμένων της Βουλής – («Αβουλίας των Ελλήνων», κατα Κολοκοτρώνη) εναντίον των Ρωσικών προτάσεων διάσωσης της Ελλάδας, δεν είναι παρά μόνο σκηνοθετημένο και στημένο μονομερώς από τα καθάρματα της βουλής και όχι και από τους Ρώσους!

Εάν πάλι η Ρωσία θέλει να μας πείσει ότι κινείτε ειλικρινώς υπέρ του καλού της Ελλάδος, και αν θέλουν να δώσουν ένα σκληρό μήνυμα στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδημα, οι οποίες κυβερνήσεις σνομπάρουν, αποκρύπτουν και εμποδίζουν με κάθε τρόπο τις προτάσεις των Ρώσων, διότι ενώ αυτοί προσπαθούν να βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα την Ελλάδα (και ειδικά στην πάταξη του σάπιου κατεστημένου), βρίσκουν όλες τις πόρτες κλειστές, … εάν λοιπόν θέλουν να μας πείσουν ότι δεν είναι και αυτοί κομπάρσοι σε ένα καλοσκηνοθετημένο στημένο έργο, τότε θα πρέπει να σας καλέσουν επίσημα και να δώσουν μεγάλες διαστάσεις στην συνάντηση αυτή, μέσω όλων των ρωσικών ΜΜΕ και μέσω της ελληνικής ομογένειας στη Ρωσική Ομοσπονδία !!

ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ 2010 - 2011, ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ - ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΘΦΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
(κ.ΛΕΒΕΝΤΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.)


Πιεζόμενος από πατριωτικά χαμηλά στην ιεραρχία στελέχη του «ΠΑΣΟΚ» να προσφύγει ο Γ.Παπανδρέου στη Ρωσία δια τη χορήγηση χαμηλότοκων δανείων προς την Ελλάδα (της τάξεως του 2% – 3% αντίθετα με τα 21% καταστροφικά και ληστρικά επιτόκια των spreads-ΔΝΤ-ΕΚΤ), ώστε να αποφευχθεί η κατοχή της τρόικας στην Ελλάδα, ο Παπανδρέου πήγε στη Μόσχα όπου ο Πούτιν δέχτηκε αυτό το αίτημα υπό τον όρο ότι η Ελλάδα θα επισπεύσει και θα πιέσει την Βουλγαρία να επισπεύσει ομοίως την κατασκευή του (σήμερα σκοπίμως «τορπιλισμένου») ρωσικού αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ότι η Ελλάδα θα επικυρώσει την αγορά των 450 ελαφρών αρμάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού «ΤΟΜΑ BMP-3» από τη Ρωσία (μια ακόμα σκοπίμως τορπιλισμένη συμφωνία), και ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει στο ναυπηγείο της Σύρου να επισκευάζει τα πλοία του ρωσικού πολεμικού στόλου, δηλαδή ότι η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει τον ρωσικό πολεμικό στόλο ως ασπίδα στο αιγαίο εναντίον του τούρκικου πολεμικού στόλου και αεροπορίας.
Με τους ως άνω τρεις όρους του Πούτιν αφενός εξυπηρετούνταν τα ρωσικά συμφέροντα, και ουσιαστικώς εξασφαλίζονταν στην Ελλάδα σταθερή ροη φθηνού πετρελαίου, ενισχύονταν η ελληνική άμυνα με τα άκρως απαραίτητα και ζωτικά «ΤΟΜΑ BMP-3» για τον ελληνικό στρατό ως μεγίστου συντελεστού της ανακοπής της εισβολής των στρατών της «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» στην Ελλάδα (Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία / και Ρουμανία η οποία υπογείως ανέκαθεν διεκδικεί την Θεσσαλία ως δήθεν ρουμανοβλαχία), και θέτονταν οριστικό τέλος στην απειλή της εισβολής των στρατών της «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» στην Ελλάδα μέσω ναυτικών αποβάσεων από το αιγαίο και από το ιόνιο πέλαγος.

Ομως ο Γ. Παπανδρεου υπακούοντας στους εντολοδότες του, του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον, απάντησε στον Πούτιν ότι δεν μπορεί να δεχθεί αυτούς τους όρους, και ο Πούτιν ευλόγως του απάντησε ότι σε αυτή την περίπτωση η Ρωσία δεν μπορεί να χορηγήσει χαμηλότοκα δάνεια με επιτόκια 2 έως 3% στην Ελλάδα όπως ήταν διατεθειμένη να το πράξει, και ότι η μόνη λύση της Ελλάδος είναι πλέον να προσφύγει στο «ΔΝΤ», ήτοι σε κατοχική κυβέρνηση της «ευρωπαϊκής ενώσεως» και του αμερικανικού «ΔΝΤ» εγκατεστημένη στην Αθήνα, ήτοι με πλήρη μηδενισμό της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.
Ο κουτοπόνηρος Γ. Παπανδρέου επιστρέφοντας στην Ελλάδα, απέκρυψε από τα στελέχη του «ΠΑΣΟΚ» και από τους λοιπούς έλληνες τους τρεις όρους των ρώσων και ανέφερε ψευδώς και απλώς ότι: «οι ρώσοι δεν δέχονται να μας δώσουν δάνεια και μας έδειξαν την πόρτα του «ΔΝΤ»».

Την επόμενη ημέρα όλοι οι έλληνες έβριζαν αδίκως την ρωσική κυβέρνηση, ενώ ο κουτοπόνηρος Γ. Παπανδρέου χαμογελουσε ευτυχισμένος, διοτι οι εντολοδότες του, του Λονδίνου και Ουάσιγκτον τον είχαν ευχαριστήσει δεόντως για την υποτελή και προδοτική στάση του εναντίον της ελληνικής ασφάλειας και επιβίωσης και εναντίον της εθνικής κυριαρχίας.

Η ρωσική κυβέρνηση κατόπιν συνέχισε να βομβαρδίζει τους υπουργούς του «ΠΑΣΟΚ» και τον Παπανδρέου με σωρεία προτάσεων οι οποίες αν γινόταν δεκτές θα επέτρεπαν στην Ελλάδα να εκδιώξει το «διεθνές νομισματικό ταμείο» και τη λοιπή τρόικα από την Αθήνα, και να διαθέτει χρήματα δια την εξόφληση του εξωτερικού και του εσωτερικού ελληνικού δημόσιου χρέους, συνολικού ύψους 1,1 τρισεκατομμυρίων ευρώ.
Αυτές οι προτάσεις μεταξύ άλλων ήταν:

1) Ελληνο-Ρωσική Συνεκμετάλλευση των πετρελαίων Αιγαίου με ποσοστά 50% - 50% μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας αντίθετα με τις Αγγλοαμερικανικές προτάσεις που έδιναν 60% ποσοστό για Αμερική και μόνο 20% στην Ελλάδα και 20% στην Τουρκία! Παράλληλη διαφύλαξη του Αιγαίου από τις τουρκικές απειλές μέσω περιπολιών του υπέρτερου Ρωσικού στόλου.

2) η κατεύθυνση των ρώσων τουριστών προς την Ελλάδα

3) η παροχή μεγαλύτερου αγκυροβολίου από το υπάρχον στο αιγαίο, προς τον ρωσικό πολεμικό στόλο, έναντι πολύ υψηλού ενοικίου.

4) η ενοικίαση της νησίδος πλησίον της νήσου Σύρου προς τη Ρωσία ως βάση του ρωσικού στόλου στο αιγαίο, έναντι πολύ υψηλού ενοικίου.

5) η αναβίωση και ενοικίαση των (σήμερα υπό διάλυση) ναυπηγείων Σύρου δια επισκευές του εμπορικού και πολεμικού Ρωσικού στόλου έναντι πολύ υψηλού ενοικίου.

6) η ανταλλαγή ελληνικών αγροτικών προϊόντων (που σήμερα σαπίζουν αχρησιμοποίητα) με τα ρωσικά 450 έως 500 απαραίτητα για τις ένοπλες δυνάμεις μας ελαφρά άρματα μάχης και μεταφοράς προσωπικού «TOMA BMP-3».

7) η ίδρυση συμπλέγματος βιομηχανικών περιοχών με ρωσικές βιομηχανίες στην περιοχή του νομού Έβρου, πέριξ του (σήμερα «τορπιλισμένου») ρωσικού αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

Δείτε π.χ. εδώ ήδη την κίνηση της Ρωσικής τράπεζας "KEDR" στην Αλεξανδρούπολη:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39001&Itemid=160

8) ενοικίαση από την Ελλάδα προς τη Ρωσία δυο ακατοίκητων νησίδων του Αιγαίου δια την εκεί κατασκευή ρώσικων τουριστικών εγκαταστάσεων προοριζόμενων δια ρώσους επιτελείς και υπόλοιπους επισήμους ρώσους, έναντι αποδόσεως στην Ελλάδα 150 δισεκατομμυρίων ευρώ δια την εξόφληση περίπου του ημίσεως του ελληνικού εξωτερικού χρέους των 400 δισεκατομμυρίων ευρώ. Εάν αυτή και μόνο η πρόταση γινόταν δεκτή θα ήταν αδύνατον εις τους συμμάχους της «ευρωπαϊκής ενώσεως» και θα ήταν αδύνατον εις την κυβέρνηση των «ΗΠΑ» και θα ήταν αδύνατον εις τις διεθνείς τράπεζες της Ευρώπης και των «ΗΠΑ» να επιβάλουν κατοχική κυβέρνηση του «ΔΝΤ» στην Ελλάδα με συνεπαγόμενη πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας ,και με συνεπαγόμενη επερχόμενη εθνική καταστροφή λόγω υποχρεωτικής μειώσεως του ελληνικού στρατού εις το 30% της σημερινής του δυνάμεως.

9) και άλλες ρωσικές προτάσεις ελληνο-ρωσικης οικονομικής συνεργασίας τις οποίες τις περιφρόνησαν σκοπίμως και προδοτικώς όλοι οι πρωθυπουργοί και υπουργοί του «ΠΑΣΟΚ», με πρώτον τον Γ. Παπανδρέου..

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ»

ΣΧΕΤΙΚΑ:

http://www.antidiaploki.gr/
στις 10:00 το βράδυ ζωντανή ιντερνετική εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη μπορείτε να παρακολουθείτε πατώντας Web Tv από τα αριστερά στο μενού.

-------------------------------------------------------------------


ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ! В ПРАВИТЕЛЬСТВО РОССИИ ЧЕРЕЗ ПОСОЛЬСТВО
РОССИИ АФИНЫ !


16-04-2012

Следующее письмо непосредственно ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ, что
призыв помочь Греции этим путем и пригласить Греки Эмигранты
Василис Левентис Центристский союз В РОССИИ ДЛЯ ОБСУЖДЕНИЯ И
РЕКЛАМА НА РУССКОМ "медиа", чтобы подняться и поддерживать греков
Василис Левентис ТЕМА дЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ огромный ПРОПАГАНДА И
поэтому греческая предателей "СМИ" вынуждено делать навсе это!

ПИСЬМА НЕМЕДЛЕННО И ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ:

Актуальность Письмо Василис Левентис группы типа G.H.ReeS Гистология

Открытое письмо г-н Василис Левентис.

Уважаемый г-н Василис Левентис

Из-за срочности мы идем прямо к основной теме и приглашаем Вас
приехатькак можно скорее в контакт с посольством России в Афины,
чтобы искатьконтакты с правительством России, особенно в спешке, чтобы
связаться с г-ном Иваном Саввидес, Государственной Думы
России и член "SAE"

См. его резюме на следующий веб-сайт "SAE":

http://www.sae.gr/?id=13079

Спросите у посольства России поставить вас в контакте с г-ном Иваном
Саввидес, что Вы подтвердить все, что вы пишете здесь иногда напредложения
России в пользу Греции и умышленно скрыты скрывать
иигнорируется "медиа" заведения.

(См. в конце этого письма, образцы этих русских выход предложение Греции
от тупика)

Мотив не менять г-н Левентис угнетатель, но чтобы послужить греческие
интересы через гибкие движения новых полезных альянсов. Американо-стиле
лозунг «Греция принадлежит Западу" должна закончиться в конце концов,
чтобы предотвратить Греции двигаться в сторону дипломатических союзников и
новые направления, которые принесут пользу нескольким на всех уровнях,
чтобы выйти из тупика и черный ловушки туннеля есть . Точно так же Россия
должна перестать быть захвачены в самоубийстве "пакт о Шанхае," неустанное
диктатура Китая и больше не должно быть заперлась в целях дальнейшего
открытия в Европе и государствами Запада, начиная сГреция и Кипр. Новый
виток «холодной войны», которая была бы хуже для всех и вся Левентис
планеты. Почему туда вы сейчас смертельно "игры" их снова. Но G.H.REES и
мы четко заявили русским, что мы идем, но это другое дело, а не об
этом! Кроме того, ясно, что все фальсификации и сговоре с высшим
руководством, будь она называется "НАТО", или, что называется
"ЕС "(Европейский союз) называется либо" США ". Как стать г-н Левентис вы
знали 20 лет назад и "пророчество" текущего Греции и ЕС светил ... не
известно, но вместо того, чтобы кормить Сознательно это учреждение?? Вы
видели, чтобы поддержать вас в чем европейцы? Разве не знаете о
"центристов союз"? И все обещания, вы даете европейцы, с которыми есть
контакты на получение финансовой помощи за счет развития в Греции просто
блефует, потому что знания эти в тишине вам и вашим исключение по этим и
другим причинам вы просто «ласкать уши» с сообщением трюки! Тот факт, что
вы можете прилипают к стенкам с европейцами только оружие правды, если вы
будете выполнять задачи власти, это математически точно, но европейцы то,
что не произойдет, потому что, не ошибитесь, это то, что они
заказывают греческого действующего держать вас в связи карантином. Знаете
ли вы написали любой из негосударственных газет и в Греции есть честный
политик которому греческие действующего молчание в течение 2 лет??
НЕТ! Так что есть сговор, потому что пока у вас есть контакты с ними и в то
время как европейцы знают, что проблема вас, они должны сначала сделать в
раковину обычно называют, по всей Европе, что охота и молчание
насмешки гнилой создание в Греции, и должны были отправлены до
европейских судов за неэтичное поведение и фашистской гнилого
политического истеблишмента Греции против вас!

Г-н Левентис напротив, не только зарубежные «партнеры» не способствует, но,
как вы увидите следующую страницу (LINK) американцы сознательно
иподло содействовать "Золотой Зари" через основные газеты (!) Иевропейцы ...
Ради аргумента открыть следующий веб-сайт, который содержит статью под
названием «Дань Золотой Зари в Нью-Йорк Таймс»:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39203
&Itemid=131

Не сказать, все это, чтобы сократить контакты с европейскими лидерами, чтобы
не противопоставить им, а просто через это он будет направлен во
все посольства в Афинах, они все очень хорошо знаем, что мы не едим, и что
они, на которые ориентированы каждыйначинающий оснащенном движение.

Г-н Левентис не говорю, что сокращать контакты с ЕС и США и т.д. ... потому
что, может быть, до сих пор надеюсь, что люди просыпаются к вам и через
постоянное настаивает на революционной 20 лет ваше
отношениенесовместимо демократические рамки ..

Поэтому мы просим общественность прийти и в контакте с Россией,
еслироссияне также участников глобального заговора, вы принимаете, и
если вы с ними связаться, русские СМИ будут вынуждены писать на эту
темусовещание вы либо с Саввидес Иван или иного правительства России, так
что этот вопрос будет становиться все более широко известны сотням тысяч
наших иностранцев во всех странах бывшего Советского Союза и России. И
потому, что русские говорят о "сознательном замороженных" греко-русских
отношений от правительства Папандреу и Papadimas, а затем
установитепрекрасная возможность, чтобы убедить нас, что русские и они
находятся всговоре и о том, что весь театр 300 потрепанный субъектов Дом -
(«мягкотелым греки" против Kolokotronis) против
русских спасательныхпредложения Греции направлено не только и
фиксируется в одностороннем порядке сволочь парламента, а не русские!

Опять же, если Россия хочет убедить нас в том, что переход искренне на
благо Греции, и если вы хотите, чтобы дать жесткий сообщение
дляправительств и Папандреу Papadimas которые правительства , скрывать
и препятствовать каким-либо образом предлагать русским, потому что в то
время как они пытаются помощи на всех уровнях, в Греции(особенно в борьбе
с гнилой статус-кво), найти все двери закрыты ... если мы хотим, чтобы убедить
нас, что есть также дополнения в оснащенном проект то вы должны
быть официально приглашены и даютзначительную долю в этой встрече,
по всей русской массовой информации игреческой диаспоры в России!

КОНЕЦ Вот пример этих
русских СПАСЕНИЯ предложение Греции,ГРАЖДАНСКОЕ 2010 - 2011, в
качестве предложений Игнорируется - выявлены полностью и "МСП" и
предателем гнилой политической создание на наш
оккупацииТРОЙКА, В Полная потеря наших национальных, к банкротству
УГРОЗОЙ растворения и вооруженных сил и полиции, то есть полное
уничтожение УГРОЗОЙ Греции.
(Левентис, Вы можете подтвердить Вся информация, ВЫ С личный контакт
с ПОСОЛЬСТВА РОССИИ Афинах и Ivan Savvidis).

Прессованием из низких в иерархии патриотического штаммов "ПАСОК"
привести G.Papandreu в России путем предоставления льготных кредитов в
Греции (около 2% - 3% по сравнению с 21% разрушительных интерес хищных
ставок и спрэдов, МВФ, ЕЦБ), чтобы избежать тройки в Греции Папандреу
отправился в Москву, где Путин принял эту просьбу при условии, что Греция
будет ускоряться и нажмите Болгарии, чтобы ускорить строительство
аналогично (в настоящее время сознательно) Русский трубопровода Бургас -
Александруполис, Греция, которые будет проверять покупку 450 легких танков
и бронетранспортеров "Томас БМП-3» из России (еще сознательно
соглашение), и что Греция позволит верфи в Сирос ремонт кораблей русского
военно-морского флота, который, что Греция будет использовать русский
военно-морской флот в Эгейском море в качестве щита против турецкого флота
и морской авиации.
С учетом указанных выше трех условий как Путин служил интересам России, а
также эффективно обеспечить в Греции постоянный приток дешевой нефти,
укрепление греческой обороны с крайне необходимо и жизненно важных
"Томас БМП-3» на греческой армии в качестве максимальной скорости его
оппозиции вторжение армий "V.A.S.T. / R." в Греции (Болгария - Албания -
Скопье - Турция / Румыния и который всегда утверждал, что под землей, как
будто Фессалии) и, наконец, положить конец угрозе вторженияармий "V.A.S.T. /
R." в Греции с помощью морской посадки в Эгейском и Ионическом море.

Но Папандреу подчиняясь принципам, Лондоне и Вашингтоне, Путин ответил,
что он не может эти условия, и Путин ответил разумно, что в этом
случае Россия не может выдавать кредиты с низкими процентными
ставками2 до 3% в Греции, он готов это сделать, и что единственным
решениемсейчас является обращение Греции к "МВФ", а
именно оккупационные власти"Европейский союз" и американского "МВФ",
расположенном в Афинах, а именно: полный нигилизм греческий суверенитет.
Папандреу вернулся в Грецию, скрывается от штамма«ПАСОК» и три
другие греческие термины для русских и ложно заявили,просто, что
"русские отказываются давать нам кредиты, и мы указали на дверь" МВФ ".

На следующий день все греки поклялись несправедливо правительства
России, в то время как Папандреу улыбается счастливы, потому что принципы,
Лондоне и Вашингтоне были должным образом поблагодарил за рецессивный и
против предательского отношения греческогобезопасность и
выживание против сувер енитет.

Правительство России продолжал бомбить его министры "ПАСОК"Папандреу
и с целым рядом предложений, которые в случае его принятияпозволит Греции,
чтобы изгнать "Международный валютный фонд", а другаятройка из
Афин, и есть деньги, погашение внешних и
внутренних греческогогосударственного долга, общую 1.100000000000 евро.

Эти предложения были, среди прочего:

1) греко-русский совместной эксплуатации нефтяных Эгейском море с 50% -
50% в период Греция - Россия, в отличие от англо-американских предложений,
которые дали 60% ставка для Америки и всего 20% в Греции до 20% в
Турции! Сохраняя Эгейского турецкой угрозы благодаря превосходной патрули
русского флота.

2) направление туристов из России в Грецию

3) обеспечить больший, чем существующие крепления в Эгейском море, на
русский военно-морской флот на очень высокую арендную плату.

4) аренды островков близ острова Сирос в Россию в качестве основы русского
флота в Эгейском море, на очень высокую арендную плату.

5) и возрождение аренды (в настоящее время удается) Сирос верфи ремонт,
торговля и война против русского флота очень высокую арендную плату.

6) обмен греческое сельскохозяйственной продукции (в настоящее время
неиспользованный гниль) с русским 450-500 необходимые для вооруженных
сил в легких танков и бронетранспортеров «РРТО БМП-3».

7) создание сложных промышленных объектов с русской промышленности в
регионе Эврос префектуры, вокруг (в настоящее время) русский Бургас
трубопровода - Александруполис.

См., например, здесь уже движение русских банк "КЕДР" в Александруполис

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39
001&Itemid=160

8) Аренда из Греции в Россию два необитаемых островов Эгейского моря в
результате строительства там русских туристических
объектовпредназначенных на русский органов и другие официальные лица
России, на возвращение в Греции 150 миллиардов евро на выплату примерно
половинугреческого внешнего долга в 400 миллиардов евро. Если бы это
предложение было принято это было бы невозможно союзников"Европейский
Союз", и это было бы невозможно в правительстве "США", и было
бы невозможно международных банков в Европе и "США"оккупационных
властей для обеспечения соблюдения "МВФ" в Греции с последующей полной
потерей национального суверенитета и национальной катастрофы, связанные
с предстоящим обязательное сокращение греческой армии в 30% от нынешней
власти.

9) и другие предложения России греко-русский экономическогосотрудничества,
который презирал и умышленно все премьер-министры и министры "ПАСОК" с
Г. Папандреу первый ..

Конец письма.
Блог "Hellen & Chaos"

Δεν υπάρχουν σχόλια: