Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ενημερώστε τους έλληνες πατριώτες μη μασόνους αξιωματικούς τώρα - τώρα - τώρα!

 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ Η ΧΑΟΣ  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html
 
Ενημερώστε τους έλληνες πατριώτες μη μασόνους αξιωματικούς τώρα - τώρα - τώρα! Εάν δεν το πράξετε θα έχετε και εσείς την γενική ευθύνη γενοκτονίας όλων των νεοελλήνων και κατ’επεκταση όλων των φυλών του πλανήτη, ήτοι 5 δις ανθρώπων από τους άξονες «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία) και «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσία – Ισλαμικά κράτη – Κίνα), διότι γνωρίζατε από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. αλλά δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να το αποτρέψετε !
Πλέον αρχίζουν και στήνονται όλα τα πιόνια άψογα για την έστω και καθυστερημένη πλέον ανάφλεξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ή «Αρμαγεδδώνος» υπό Κινεζική ανώτατη εποπτεία:

- Η Ελλάδα κατάρρευσε μετά τις προδοτικές καταχραστικές πολιτικές των σοσια-ληστών προδοτών πολιτικών όλων των κομμάτων της βουλής-αβουλίας των ελλήνων από τη μεταπολίτευση έως σήμερα. Όλη η δύση ως ντόμινο παθαίνει πλέον μεθοδικά τα ίδια με Κινεζική υπαιτιότητα. Η Μέρκελ τρέχει για ζεστό ρευστό στην Κίνα παρακαλώντας στην ουσία την Κίνα η οποία διευθύνει και ελέγχει και την οικονομική πολιτική της Ευρώπης μέσω του Κινέζο-γερμανού υπουργού Ρέσλερ. (Γερμανία: η «ατμομηχανή» της Ευρώπης)

- ΗΠΑ – Ευρώπη ομοίως καταχρεωμένες πάνε τώρα (με δάνεια της Κίνας!!!) να αναφλέξουν τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο στο Ιράν ως χρεοκοπημένοι προβοκατόρικοι καουμπόηδες της ελεεινής μορφής επειδή έτσι διέταξαν οι μανδαρίνοι της Κίνας τους αρχιραββινους Βαρούχ των ΗΠΑ, και αυτοί με την σειρά τους, τους μασόνους και εβραιοσαξονες, να πάνε φουλ για τον πολυπόθητο Αρμαγεδδωνα της Κίνας, ώστε η Κίνα να γενοκτονησει τους πάντες σε αυτό τον πλανήτη και να επιβάλει την Κινεζική Πλανηταρχία 888 ή «Βασιλεία του σεληνιακού Σιν-Σιών-Σενταϊ-Σκατάϊ-Γενοκτοπουστάϊ-Ιεχωβά»!!!

- Ήδη ο Γεωστρατηγικός κωδικός αριθμός «888» του «Νέου Κόσμου» της Δρακονιανής Κίνας που υποδηλώνει την ήδη εν μέρει τετελεσμένη και την επερχόμενη Κινεζική απόλυτη μακροπρόθεσμη πλανηταρχία, εκτός από την Ασία και Κίνα αυτός ο αριθμός διαδίδετε και εμφανίζεται πλέον παντού και στα Ευρωπαικά και Αμερικάνικα κράτη και σαρώνει και αντικαθιστά τον αριθμό της βραχυπρόθεσμης δυτικής παγκοσμιοποίησης «Νέας Τάξεως 666» του άξονος «ΗΠ-Ε-Ι» (ΗΠΑ-Ευρώπη-Ιαπωνία) μέσω του ενδιάμεσου εισηγητού «777» Κορέας – Moon – ο οποίος γεωστρατηγικός κωδικός «777» λειτουργεί ως ο μεσάζοντας μεταβίβασης της σκυτάλης της πλανητικής εξουσίας από τους εβραιοσάξονες δύσεως του γεωστρατηγικού κωδικού «666» στους Δρακονιανούς Κινέζους πατεράδες τους, του γεωστρατηγικού κωδικού «888».

(Ίδε υπερ-οργάνωση και χριστιανική αίρεση Κορέας – Moon 777, ίδε Κορεάτικη Σαύρα Μπαν Ki Μoon γενικό γραμματέα του Ο.Η.Ε. με ανανέωση της θέσης του έως το 2016)
ΤΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ 888
http://oeaforum.n4.nabble.com./888-td4150104.html

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 777 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΚΟΡΕΑ – MOON
http://oeaforum.n4.nabble.com./777-MOON-td4301625.html

- Γυρίζοντας στην ταλαίπωρη Ελλάδα, η Ελλάδα, ως Ελλάδα, και οι νεοέλληνες ανοήτως και προδοτικώς δίχως να κάνουν επαναστατικές ενέργειες για να το αποτρέψουν αντίθετα επέτρεψαν να έχει βάλει το προβοκατόρικο προδοτικό μνημονιακό ΛΑ.Ο.Σ. 666 το ένα πόδι του στην ανώτατη εξουσία, και επέτρεψαν τον αφοπλισμό του ελληνικού στρατού και της αστυνομίας κάτω από τις προσταγές της ΠουσΤρόικας, με τον ανάλογο υπερεξοπλισμό του άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και των ενόπλων εγχώριων λαθρομεταναστών εναντίον Ελλάδος, ώστε να επιτρέψουν την ουσιαστικώς αμαχητί εισβολή του «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ώστε το προβοκατόρικο ΛΑ.Ο.Σ. αν ανέλθει στην ολοκληρωτική εξουσία μετά την κατά το ήμισυ γενοκτονία των ελλήνων.

- Το εβραιοσαξονικο γενοκτονικο «ΝΑΤΟ» (Υπο Κινεζική εποπτεία) δολίως έβαλε τον Έλληνα Ναύαρχο Σταυρίδη ως διοικητή του ευρωπαϊκού σκέλους του «ΝΑΤΟ» ώστε να γίνουν οι δόλιοι συνειρμοί ότι έλληνες είναι οι όπισθεν ρουφιάνοι και υποβολείς οι οποίοι επιτέθηκαν προβοκατόρικα εναντίον του άξονα Ρ.Ι.Κ και γι’αυτό θα πρέπει να γενοκτονηθούν κατά προτεραιότητα από τους αντεπιτιθέμενους στρατούς της Ρ.Ι.Κ..

- Το υπό ΝΑΤΟική κατοχή Γ'Σωμα στρατού Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τις χερσαίες Δυνάμεις Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ υπό την τυπική ελληνική ηγεσία ώστε να γίνουν οι δόλιοι συνειρμοί ότι έλληνες είναι οι όπισθεν ρουφιάνοι και υποβολείς οι οποίοι επιτέθηκαν προβοκατόρικα εναντίον του άξονα Ρ.Ι.Κ και γι’αυτό θα πρέπει να γενοκτονηθούν κατά προτεραιότητα από τους αντεπιτιθέμενους στρατούς της Ρ.Ι.Κ..

- Έχουμε και την ναζιστική προβοκατόρικη «Χρυσή Αυγή 666» να ανεβαίνει και να σιγοντάρει τώρα εξαιτίας δυσαρέσκειας προς το φασιστικό προβοκατόρικο «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ώστε η «Χρυσή Αυγή 666» να έρθει σαν μαξιλαράκι ανάσχεσης και να καλύψει τις διαρροές των δυσανασχετησάντων του ΛΑ.Ο.Σ. έως ότου βεβαία στο τέλος και στον κατάλληλο χρόνο θα ενωθούν η «Χρυσή Αυγή» με το «ΛΑ.Ο.Σ.» και όλα τα υπόλοιπα θεοσοφικά συγκοινωνούντα δοχεία για την τελική Κινεζοεβραική προβοκάτσια «Πουρίμ»: Εισβολή ΒΑΣΤΡ (μισή γενοκτονία ελλήνων) => Μυστράς => Κωνσταντινούπολη => Έρημος Τακλαμακάν Κίνας => Αντεπίθεση Ρ.Ι.Κ. & Αντεπίθεση Κίνας = > Ολοκληρωτική Γενοκτονία Ελλήνων κατά προτεραιότητα.

- Έπειτα ένα «κλικ» είναι, και το 888 – Κίνα σαρώνει και γενοκτονει κατά παραγγελία της εγκληματικής Κινεζοεβραικής «Αγίας Γραφής» τους «αντίχριστους 666 – δυτικούς» ήτοι κατά προτεραιότητα την γενοκτονία της Ελλάδος λόγω θεοσοφικής M.R.A. Σουφισμού – θρησκευτικής παρωδίας και προβοκάτσιας Ιερού Παγκοσμίου Πολέμου (δωδεκαθειστες – χριστιανοδωδεκαθειστες – έψιλον – κλπ του ΛΑ.Ο.Σ., Κριναετών, Νέας Ακρόπολης και της Χρυσής Αυγής) και έπειτα γενοκτονεί όλα τα υπόλοιπα έθνη του πλανητου, με προτεραιότητα την λευκή και την μαύρη φυλή.


Β’ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΠΕΛΑ (ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ – ΠΑΡΩΔΙΑ - ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 16ΚΤΙΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ «ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ» ΟΤΑΝ ΤΟ Γ'ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ)... ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΠΕΛΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ !!!..ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ.. (ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ). ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ «ΝΕΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ», ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΑ «4Β» (Β-Β-Β-Β) ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ'ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ (ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ.) ΥΠΟ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΑΥΡΙΔΗ..ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΣ Ο Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΕΠΙΡΡΊΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΡΩΗΝ 16ΚΤΙΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ)..


ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ (ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΠΕΛΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ:

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑΧΑ …ΙΣΧΥΡΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΧΑ …«ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ» ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΡΥΒΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΑΡΟΧΕΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΒΙΚΕΡΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ Η ΧΩΡΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ «ΗΤΤΑ» ΤΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ «ΕΘΝΑΡΧΗ»-ΣΚΑΤΑΡΧΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΟΙΚΑΔΕ»=ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!..


ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ «ΣΤΟΧΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛ-ΣΤΑΪΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ:
«ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ) ΣΕ ΡΑΠΙΣΕΙ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ) ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ (ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ), ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΡΑΠΙΣΕΙ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ)»
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.






http://youtu.be/-qxKffIX6xM

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δύναμη του ΝΑΤΟ στο Στρατηγείο Θεσσαλονίκης
http://nationalpride.wordpress.com/2012/02/03/%ce%b4%cf%8d%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη αρμάδα πέρασε τα στενά του Χορμούζ - Συναγερμός στο Ιράν (φωτό)
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33260&Itemid=139

Ο.Ε.Α. για τον Τζεημς Σταυριδη του «ΝΑΤΟ» περι αναμενομενης επιθεσεως εναντιον του Ιραν
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_26.html

ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β"!!
http://innoutworld.blogspot.com/2012/01/blog-post_1190.html

Ψάχνει επενδυτές στην Κίνα η Μέρκελ…
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/111177/psahnei-ependytes-stin-kina-i-merkel

Δεν υπάρχουν σχόλια: