Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΝΕΑ , ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟΙΩΛΚΟ
30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014  
ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 7 , ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

<< ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΟΣΛΟ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΤΑΔΑΣ [CLUSTER MUNITION] >>

ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ , ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ._
ΚΕΙΜΕΝΟ :
  
ΠΡΟΣ
 
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΟΣΛΟ, ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΣΗ ΒΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ. ΌΛΟΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΑΝ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ Η ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΦΡΩΝ ΦΥΛΑΚΑΣ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ»,  ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ 4η ΖΩΝΗ ΑΜΥΝΑΣ [ΜΕ 1η ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, 2η ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 3η ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ] ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!
ΕΙΚΟΝΑ Α.

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΣΛΟ [3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008] ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΠΩΛΗΣΗ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΔΑΣ. ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ 2013 [ΕΙΚ. Α] ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ 83 ΚΡΑΤΗ [ΜΩΒ] ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ 29 ΑΚΟΜΗ [ΜΠΛΕ]. ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΗΤΑΝ ΟΙ Η.Π.Α., ΚΙΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΡΑΝ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΙΡΑΚ [ΟΛΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.]. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. 

Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΟΠΥΡΟΜΑΧΥΚΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΕΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΤΑ ΒΟΜΒΙΔΟΦΟΡΑ ΒΛΗΜΑΤΑ GRM-20 ΚΑΙ GRM-49 [EIK.1.] ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑΜ-509 ΤΩΝ 8in ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ Μ-110 [EIK.2.] [ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ].ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΤΕΙ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΚ-20 ROCKEY ΚΑΙ CBU-58/71.

ΕΙΚΟΝΑ 1.  -  ΒΟΜΒΙΔΟΦΟΡΑ ΒΛΗΜΑΤΑ GRM-70 ΚΑΙ GRM-49

ΕΙΚΟΝΑ 2. - ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ Μ110

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΛΜΟΒΟΛΩΝ 120mm ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ [ΕΙΚ. 3.], ΔΕΝ «ΚΑΤΑΦΕΡΕ» ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΝΕΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MLRS ΤΩΝ 227 mm, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ RM-70 ΤΩΝ 122 mm.

ΕΙΚΟΝΑ 3.
ΕΙΚΟΝΑ 4. - ΚΙΝΕΖΙΚΟ "MLRS" ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ 80-150km ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 300mm.


ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΒΟΜΒΕΣ CBU-87 ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚ-20 ΚΑΙ CBU-105 ΜΕ ΑΥΤΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΥΠΟΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ BLU-108, ΕΝΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ 300 mm ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ 80-150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ [ΕΙΚ. 4. ΕΠΑΝΩ]!

ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ 380 ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΤΩΝ 122 mm ΜΕ ΚΕΦΑΛΕΣ AGAT [ΕΙΚ. 5. ΚΑΤΩ] 56 ΒΟΜΒΙΔΙΩΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.
Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΩΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

ΕΙΚΟΝΑ 5
ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΕΚΡΗΓΝΩΝΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΝΑΡΚΕΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΜΑΧΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΣΛΟ ΝΑ ΠΡΟΛΕΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ.

ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΧΟ, ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΩΛΗΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ [ΕΙΚ. 6.].

ΕΙΚΟΝΑ 6.

 
ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΕΛΑΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ν΄ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Ν΄ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. ΈΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.

ΔΙΟΤΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:


- ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ !
- ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ !
-  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΥΤΕΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΥΛΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΣ
ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ !
 ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ
ΤΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ Η ΜΕ ….. ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ.
- ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ LASER ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ  ΝΥΣΤΕΡΙΑ LASER !
- ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ
ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ
ΑΣΠΙΡΙΝΗ, ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ….ΚΛΥΣΜΑ !
- ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ
ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ
ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ, Ο ΔΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΑ Η ΜΕ ΣΠΑΘΕΣ
ΤΟΥ 1800 !
- ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ
ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ
ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν΄ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ
ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !
- ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΥ
ΟΠΛΟΥ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΗ. ΟΤΑΝ
ΔΕ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣ
ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ [Μ΄ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΜΥΝΑ
ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ] !
- ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ AIDS !

Μ΄ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ:  «ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ»

ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:
ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ, ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ Ή ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΑΧΩΝ (ΗΠΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ), ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.
ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ, ΤΑ ΣΑΥΡΟΕΙΔΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ [ΒΛΕΠΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ]. ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΙΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΙΣ ΝΑΠΑΛΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ Ν΄ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ «ΘΕΑΡΕΣΤΟ» !!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ  ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ!!!
 
ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ (ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ. ΈΤΣΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ 36% ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟ 4% !!!

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ !
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ. ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΑΧΟΥΣ.

* ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΥΣΤΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΛΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ.  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO  ΣΤΟ YOUTUBE:

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΟΜΒΙΔΟΦΟΡΟΣ ΟΒΙΔΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΟΜΒΑ ΜΕ 48 ΕΞΥΠΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ BLU-108 ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ ΑΡΜΑΤΩΝ. ΕΝΑ F-16 ΜΕ 8 ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ A-7 CORCAIR. ΔΙΟΤΙ ΤΑ Α-7 ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ F-16 Η ΙΔΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΒΟΜΒΩΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ AFDS [ΕΙΚΟΝΑ 6. ΚΑΤΩ] ΑΠΟ ΤΑ F-16. 
ΕΙΚΟΝΑ 6
 
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ «ΚΟΝΤΑ ΧΕΡΙΑ», ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ. Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!!!

ΤΑ ΜΜΕ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΚΟ, ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ;;;

Ω ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝ ΕΥΩΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ, ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΧΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ !!!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ._
ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._

Δεν υπάρχουν σχόλια: