Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ: ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ..

ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΚΕΤΟ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ) ΚΑΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΙΔΙ ΟΣΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!
ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ" ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

(ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΕΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ: Ευνούχισε τα βέλη!! Διάβαζε: Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2094.html

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/4.html


ΖΗΤΩ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!! ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ! ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ [ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΚΑΚΩΝ] ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΣΙΧΑΘΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8701.html

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3

Δεν υπάρχουν σχόλια: