Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

3ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 42 ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΔΩ:

https://rapidshare.com/files/1273813138/%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%97%20(1).pdf


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ ΕΥΠ, ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΛΠ, ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_31.html


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2012
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/sos.html


2ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ + ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ 25η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΞΑΝΘΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/2-sos-25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: