Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ))


 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ
 ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ????
ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΟΤΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ

ΙΔΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.


K

LOWENBRAU
  ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.


Π
ΠΕΖΟ
 ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΘΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ.

 
BAYΕRΝ

EΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ  .ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ  ΠΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΙ,ΦΙΔΙΑ,ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Κ.Τ.Λ.
ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Π.Χ. ΧΕΛΩΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.
ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΩΑΣΗ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ.


SΑΑΒ
 ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 19 ΑΙΩΝΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΙΧΘΕΙ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2002 ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 960 ΣΚΑΦΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΝΑΓΕ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

ΑLFA POMEO

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ  ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΠΛΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.


 Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΤΟΣ?????
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ?????
ΟΧΙ ΠΟΤΕ.ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ


 

 ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ(ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ)

ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΔΟΥΔΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΜΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ

ΑΚΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΕΡΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΕΡΜΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΘΗΣΗ ΜΑΛΘΑΚΑ ΑΝΟΗΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΡΑΚΕ

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13500 ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ 7.5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗΜΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΠΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ.
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ 12 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ 5 Η 6 ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΨΥΧΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ??ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ?? ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ??? ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ. (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
Η ΑΡΧΙΝΑΥ-ΑΡΧΙΔΙΑ  ΚΑΙ Ο ΛΟΙΠΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΔΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΜΕ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
https://rapidshare.com/#!download|9p10|1548426606|IA_1988_PDF_WORD.rar|7423|0|0

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΦΡΙΚΗ.

Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΗΔΟΝΗ .
ΖΗΤΩ Η Ο.Ε.Α.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΛΥΣΑΞΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΙ.
 ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η Ο.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: