Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑΟι Φινλανδικές αρχές εντόπισαν 160 τόνους εκρηκτικών και 69 πυραύλους  Patriot εδάφους-αέρος σε βρετανικό φορτηγό πλοίο που είχε ως τελικό προορισμό το λιμάνι της Σανγκάης στην Κίνα!
Το πλοίο M/S Thor Liberty απέπλευσε από το Έμντεν της Γερμανίας στις 13 Δεκεμβρίου και αφίχθη στην Κότκα της Ν. Φινλανδίας για να παραλάβει φορτίο αλυσσίδων για άγκυρες.
ΟΙ Φινλανδοί τελωνειακοί δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής τον πωλητή,τον αγοραστή και το λιμάνι φόρτωσης των Patriots και των εκρηκτικών που ανακάλυψαν στο πλοίο και ζήτησαν από το υπουργείο Άμυνας την εκφόρτωση, μεταφορά και αποθήκευση του φορτίου.
Σύμφωνα με τις Φινλαδικές αρχές τα εκρηκτικά ήταν ντανιασμένα με κακό τρόπο σε ανοικτές παλέτες αντί να βρίσκονται σε κλειστά εμπορευματοκιβώτια, ενώ οι πύραυλοι Patriot ήταν μέσα σε κοντέϊνερ που είχαν την ένδειξη «πυροτεχνήματα».
«Υπάρχουν νόμιμες μεταφορές οπλικών συστημάτων ή αμυντικού υλικού μέσω της Φινλανδίας αλλά στην πρωτοφανή αυτή περίπτωση το φορτίο είχε χαρακτηριστεί ως πυροτεχνήματα και ανάλογο περιστατικό δεν υπήρξε ποτέ μέχρι τώρα», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Πάϊβι Ρασάνεν.
Αν πράγματι οι πύραυλοι Patriot είχαν ως τελικό προορισμό την Κίνα (!) τότε κάποιοι έχουν παραβιάσει εξαιρετικά αυστηρούς νόμους των ΗΠΑ περί εξαγωγής οπλικών συστημάτων, καθώς απαιτείται ειδική διαδικασία με την έγκριση του Κογκρέσου και φυσικά τέτοια αμυντικά συστήματα δεν επιτρέπεται να τεθούν υπό τον έλεγχο του Πεκίνου.
Η υπόθεση του πλοίου Thor Liberty έχει κοινά σημεία με τα εκρηκτικά που έφθασαν στην Κύπρο και «αποθηκεύτηκαν» στο Μαρί με ανεύθυνο τρόπο και συνέπεια την τραγωδία, ενώ προκαλεί εντύπωση η ανακοίνωση των Φινλανδών που δεν αναφέρει κανένα στοιχείο από τα φορτωτικά έγγραφα σχετικά με το λιμάνι φόρτωσης.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ????
ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ???
ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΟΡΤΙΟ???
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ???
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, Η ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ???
ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ???
ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ???
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΧΩΡΑ????

ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ???
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ  ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΜΕΣΩ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΩΝ, ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ  ΚΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΩΝ   ΑΙΩΝΩΝ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΘΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ   ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΜΦΥΤΕΥΟΜΕΝΕΣ
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ Η  ΓΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΝΟΗΣΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΛΟΥΝ.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
<<ΣΑΝ ΞΕΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΤΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΛΟΓΙΚΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΚΡΙΚΟΥΣ'' ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ- ΛΗΜΜΑΤΑ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ-ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΣ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ -ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ>>

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΦΥΗΣ ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.


ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ???
ΤΟ   ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???


Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ. 


ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ.
Η Ο.Ε.Α Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΗΤΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ.


ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΣΥΛΗΠΤΗ  ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΩ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ


ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ  Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ.


ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ


1)ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ??


2)ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ???(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ)

3) ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ Η ΛΕΒΑΝΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Η ΑΝΩ ΣΙΩΝ

4) ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΕΝΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ -ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ  ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ????  

5)ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ???

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
 ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Α.Σ.Α. ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΥΟ ΤΑ  ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΕΝΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ .

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑΧΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ????
ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ  ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ 


ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.


Η ΚΙΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ  ΤΟΝ ''ΑΜΥΝΤΙΚΟ'' ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ 232,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ 2015.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ 232,5 ΔΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ Η ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΜΦΗΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ 50 % ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ (ΒΛΕΠΕΤΕ Ν.Α.Τ.Ο.-ΗΠ.Ε.Ι.) ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΣΘΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ  ΔΡΑΚΟΥ  (Ρ.Ι.Κ. ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜ ΚΙΝΑ) ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ -ΓΑΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗ Η ΛΕΒΑΝΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ  ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΗΚΑ ΣΧΕΔΙΑ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ  ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ Η Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ (888) ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ (777)  Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΗ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ  ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η  Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ-ΚΟΡΕΑΣ (888-777).
ΤΟ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
ΖΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΛΛΗ ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ.\
ΕΠΕΙΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΥΜΟ.
ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΤΡΩΤΟΥΣ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ-ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. 
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ Ο.Ε.Α.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΟΥΝΤ ΙΟΥΔΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟΙ PATRIOT ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ


http://www.xkarfoma.net/%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b9-patriot-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd

 ΚΙΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=124345&catID=4

ΚΙΝΕΖΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Α.Σ.Α.

http://www.youkoufme.gr/kinezoi-hackers-paraviasan-ypologistes-tis-nasa/ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
http://www.economia.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=1510

Δεν υπάρχουν σχόλια: