Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΚΙΝΑΣ 888 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΦΛΙΩΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ 666 ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ.Ε.Ι ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ 888 Η ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ ΡΩΣΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΙΝΑ.
Ο ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΓΚ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ,ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΘΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666 ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ 888 ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΥΠΝΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ . (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ)

 Η ΣΧΕΣΗ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ  Ο.Τ.Ε.

Λίγο πριν τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004, που έγιναν όπως είναι γνωστό στη χώρα μας, η κυβέρνηση Σημίτη ψήφισε ειδική διάταξη στη Βουλή στο πολυνομοσχέδιο για τους ολυμπιακούς αγώνες -μια ειδική φωτογραφική διάταξη- έτσι ώστε η κινεζική ΖΤΕ να μπορέσει να προμηθεύσει τον ΟΤΕ με τον απαραίτητο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό για την ευρυζωνική σύνδεση όλων των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο internet. Η ειδική διάταξη ήταν απαραίτητη έγινε διότι θα έπρεπε ο εξοπλισμός του ΟΤΕ να είχε πιστοποίηση CE (Ευρωπαϊκής Ένωσης) , πράγμα που δεν είχαν τα κινέζικα προϊόντα. Έτσι, άρχισε η κινεζική διείσδυση στον ΟΤΕ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής στις 13/12: «Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος ότι η ευρυζωνικότητα (στην Ελλάδα) βασίζεται σε κινεζική τεχνολογία». Με τη φράση αυτή, στέλεχος της αγοράς τηλεπικοινωνιών συνοψίζει την κινεζική εισβολή προμηθευτών τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο ίδιος επισημαίνει ότι, τουλάχιστον στο δίκτυο του ΟΤΕ, πίσω από κάθε ευρυζωνική σύνδεση υπάρχει μια τηλεπικοινωνιακή διάταξη κινεζικής τεχνολογίας που υποστηρίζει την πρόσβαση του χρήστη στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, πολλές «αρτηρίες» δεδομένων του ΟΤΕ πλέον βασίζονται σε κινεζική τεχνολογία, ενώ στο μέλλον πιθανώς να βασίζονται και πολλές «αρτηρίες» των δικτύων κινητής, εφόσον καταλήξουν οι τρέχοντες διαγωνισμοί σε Wind και Vodafone».
Σήμερα στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών δραστηριοποιούνται δύο κινεζικές εταιρείες. Η ΖΤΕ που προαναφέραμε και η Huawei. Η τελευταία εκτός από τον ΟΤΕ κάνει δουλειές και με τη Vodafone. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς θεωρείται ότι σχεδόν το 100% των συσκευών πρόσβασης (data cards/USB sticks) σε δίκτυα δεδομένων κινητής που λειτουργούν σε φορητούς Η/Υ είναι κινεζικής τεχνολογίας (ZTE, Huawei).
Η εισβολή αυτή των κινεζικών εταιρειών στην ελληνική αγορά δεν έγινε χωρίς την υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης. «Στις περισσότερες αυτές επιχειρήσεις το κράτος είτε είναι μέτοχος είτε επιδοτεί τις εξαγωγές τους λέει στέλεχος της αγοράς τηλεπικοινωνιών, υπογραμμίζοντας τις χαμηλές τιμές πώλησης τηλεπικοινωνιακού υλικού» (Καθημερινή, 13/12).


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.

 
Χάνει την Intracom Telecom;

Η μεγάλη κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην Intracom Telecom, λόγω των διαπραγματεύσεων με την κινεζική Huawei, κρύβει ιδιαιτερότητες που θα κρίνουν το μέλλον της κυριαρχίας του Σωκράτη Κόκκαλη στην εταιρία του. Το ενδιαφέρον των Κινέζων είχε αποκαλύψει η Deal τον περασμένο Ιούνιο, αλλά οι παράμετροι που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, καθιστούν δύσκολο το deal, όπως δύσκολα ξεκίνησαν και οι συζητήσεις.

Κι αυτό, γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης αναγκάστηκε να μιλήσει με τον «εχθρό» του, αφού η Huawei ήταν η εταιρία που πήρε (το 2006) τη θέση της Intracom Telecom τα τελευταία χρόνια ως βασικός προμηθευτής σε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό του ΟΤΕ. Στη συνέχεια η Intracom Telecom  έβρισκε συνεχώς μπροστά της τους Κινέζους, οι οποίοι πήραν δουλειές από τη Vodafone (για τεχνολογία πρόσβασης σε δίκτυα 3G), τη Wind και την Cosmote, τις οποίες ήθελε και η ελληνική εταιρία. Η οποία όμως τα τελευταία χρόνια εμφανίζει πτώση μεγεθών και ζημιογόνα αποτελέσματα.


Το α’ εξάμηνο του 2011 η Intracom Holdings (που κατέχει το 49% της Intracom Telecom) είχε διεύρυνση ζημιών στα 28,5 εκατ. ευρώ από 27,3 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρσι. Αυτός ήταν και ένας λόγος που οι Κινέζοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν πλησίασαν απευθείας τον Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά τον βασικό μέτοχο της Intracom Telecom, τη ρωσική Sitronics, η οποία ελέγχει το 51%  της ελληνικής εταιρίας.

Αφορμή ήταν η πώληση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αλλά στην πορεία των διαπραγματεύσεων έφεραν στο τραπέζι και το θέμα της εξαγοράς της Intracom Telecom. Οι Κινέζοι γνώριζαν την ελληνική εταιρία, η οποία διαθέτει καλό όνομα στην παγκόσμια αγορά, αφού το 70% των εσόδων της προέρχεται από το εξωτερικό, όπου συνεργάζεται με 100 τηλεπικοινωνιακούς και άλλους οργανισμούς σε 50 χώρες. Παράλληλα όμως οι Κινέζοι γνωρίζουν και την μείωση του όγκου παραγγελιών στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες, λόγω της παγκόσμιας κρίσης και της μείωσης των τιμών, αλλά και την μεγάλη μονάδα παραγωγής που διαθέτει η εταιρία στη Ρουμανία. Γι’ αυτό και η πρότασή τους, αφορά την εξαγορά του 80% της Intracom Telecom και να αφήσουν 10% στους Ρώσους και 10% στην ελληνική εταιρία. Οι διαπραγματεύσεις, παρά τα όσα έχουν γραφεί πρόσφατα, είναι περίπλοκες, αφού εμπλέκονται τρία μέρη: οι Ρώσοι και οι Έλληνες από την πλευρά των πωλητών και οι Κινέζοι από την πλευρά των αγοραστών.

 ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


 ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Ρουμανική κοινοπραξία μόλις σύναψε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Sinovel Wind Group για παροχή υπηρεσιών εξοπλισμού και προμήθειας.
Τα μέλη της κοινοπραξίας, η C- Tech SRL και η Rokura SRL, σχεδιάζουν να αναπτύξουν αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 1.200 MW και η συμφωνία τους με την Sinovel έχει ισχύ έως το 2016, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας της Ρουμανίας, του οποίου οι εκπρόσωποι επισκέφτηκαν την Κίνα μεταξύ 27 και 29 Μαΐου.
Ο όμιλος Sinovel συνιστά το μεγαλύτερο κατασκευαστή ανεμογεννητριών στην Κίνα. Το έργο θα αναπτυχθεί στην περιοχή Dobragea, της νοτιοανατολικής Ρουμανίας.

ΣΕΡΒΙΑ

 Κανείς δεν έδωσε σημασία όταν, στις αρχές του 2009, η Κίνα και η Σερβία υπέγραψαν μια συμφωνία «στρατηγικής συνεργασίας». Λόγια του αέρα, σκέφτηκαν πολλοί. Τα πράγματα άλλαξαν όμως τους τελευταίους μήνες, όταν στο πλαίσιο μιας συνοδευτικής σινο-σερβικής συμφωνίας οικονομικοτεχνικού χαρακτήρα εξαγγέλθηκαν κινεζικά έργα στη Σερβία ύψους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Οταν το ΑΕΠ της χώρας δεν υπερβαίνει τα 30 δισεκατομμύρια ευρώ, είναι προφανές ότι τα έργα αυτά έχουν τεράστια σημασία για τη σερβική οικονομία.
Το σημαντικότερο απ’ όλα, ιδίως αυτήν την εποχή, είναι ότι όταν κινεζικές εταιρείες αναλαμβάνουν ένα έργο στο εξωτερικό, κινεζικές τράπεζες προσφέρουν αμέσως το σύνολο σχεδόν του ποσού που απαιτείται για την εκτέλεση του έργου - και μάλιστα με άκρως ευνοϊκούς όρους δανειοδότησης.
Σε πλήρη αντίθεση δε με την ΕΕ ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι Κινέζοι δεν απαιτούν ποτέ... μέτρα λιτότητας εναντίον των εργαζομένων της χώρας την οποία θα δανείσουν, ούτε περικοπές των κρατικών δαπανών της.
Τα πράγματα σοβάρεψαν πολύ περισσότερο στα τέλη Ιανουαρίου, όταν η σερβική κυβέρνηση ανέθεσε στους Κινέζους τον εκσυγχρονισμό των εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής με άνθρακα ως πρώτη ύλη που βρίσκονται στο Ποζάρεβατς, στον Δούναβη και είναι κατασκευασμένα την εποχή της Γιουγκοσλαβίας, δεκαετίες πριν. Ενα έργο που θα κοστίσει, με βάση τις προκαταρκτικές μελέτες, πάνω από 900 εκατομμύρια ευρώ. Τον ίδιο μήνα προσλήφθηκαν 1.500 εργάτες για την κατασκευή ενός κινεζικού εμπορικού κέντρου στο Βελιγράδι.
Τον Δεκέμβριο του 2009 η κινεζική εταιρεία Ντονγκφένγκ ανήγγειλε τη μελλοντική συναρμολόγηση φορτηγών αυτοκινήτων στη σερβική επαρχιακή πόλη Πριμπόι, ενώ τον Νοέμβριο είχε κλείσει συμφωνία για την ίδρυση κινεζικού εργοστασίου κατασκευής τρακτέρ στη σερβική πόλη Νόβι Σαντ. Παράλληλα, Κινέζοι επιχειρηματίες μίσθωσαν αγροτικές εκτάσεις στη νότια Σερβία.
«Αυτά είναι τα μεγαλύτερα κινεζικά έργα υποδομών στην Ευρώπη. Με τη γέφυρα του Δούναβη οι Κινέζοι θέλουν να δείξουν στους Ευρωπαίους τι πράγματα είναι σε θέση να κατασκευάσουν οι εταιρείες τους. Θα είναι μοντέλο επίδειξης για περαιτέρω συμβόλαια στην Ευρώπη» δήλωσε ενθουσιασμένη στη γερμανική εφημερίδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» η Βερίτσα Καλάνοβιτς, αρμόδια υπουργός Εθνικού Πλάνου Επενδύσεων της σερβικής κυβέρνησης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Σχέσεις αναπτύσσει η κολοσσιαία Κίνα του 1,3 δισεκατομμυρίου ατόμων ακόμη και με το μικροσκοπικό Μαυροβούνιο των 600.000 κατοίκων. Μόλις πρόσφατα το Πεκίνο του χορήγησε δάνειο 47 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά κινεζικών πλοίων.

ΑΛΒΑΝΙΑ
Ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα έπειτα από συνάντησή του με τον Κινέζο πρόεδρο Χου Ζιντάο ανακοίνωσε την ίδρυση στη γειτονική χώρα ζώνης ελευθέρου εμπορίου για Κινέζους επιχειρηματίες.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ
 Το Πεκίνο δεν επενδύει φυσικά μόνο στη Σερβία. Εκπληκτικού ύψους είναι τα εξαγγελθέντα κινεζικά έργα υποδομής στη Μολδαβία. Η αξία τους θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, σε μια χώρα που το ΑΕΠ της το 2009 ήταν λιγότερο από 4 δισεκατομμύρια ευρώ! Εργα από ξένη κατασκευαστική εταιρεία αξίας μεγαλύτερης από το ένα τέταρτο (!) του ΑΕΠ μιας χώρας είναι ομολογουμένως κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΔΑΝΙΑ

Επίσκεψη υψίστης γεωπολιτικής σημασίας στη Δανία πραγματοποίησε ο κινέζος πρόεδρος Hu Jintao, έχοντας τα μάτια του στραμμένα στους φυσικούς πόρους της Γροιλανδίας. 
Η Γροιλανδία, που αποτελεί μια αυτοδιοικούμενη περιοχή της Δανίας, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σπάνιων γαιών, που είναι στρατηγικής σημασίας για την Κίνα, η οποία και έχει σήμερα το μονοπώλιο στον τομέα αυτό.
Η γεωγραφική θέση της Γροιλανδίας επίσης καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική καθώς η Αρκτική λιώνει, και η Ουάσιγκτον έχει αεροπορική βάση βορειοδυτικά του εδάφους της.
Τα παραπάνω ίσως εξηγούν γιατί ο κινέζος αποφάσισε να αφιερώσει 3 ημέρες για την επίσκεψή του στη Δανία.
 «Δεν ήρθε απλά για να δει την Μικρή Γοργόνα», είπε ο Damien Degeorges, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Γροιλανδίας.

ΙΣΠΑΝΙΑ
  αγορά μετοχών ύψους 7,1 δις δολλαρίων της ισπανικής εταιρείας Repsol, «δείχνουν ότι η κινεζική κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως για μεγάλες εξαγορές στην Ευρώπη».
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

 «Την Κίνα την συμφέρει να ανακάμψει η ΕΕ από την κρίση, διότι έτσι θα κερδίσει περισσότερα από τις επενδύσεις της στο ευρωπαϊκό χρέος. Επομένως, θα προσπαθήσει να στηρίξει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την ευρωπαϊκή ανάκαμψη. Αλλά είναι πιθανότερο ότι θα συνεχίσει να κάνει διμερείς επενδυτικές συμφωνίες με κράτη-μέλη, και όχι με την υπερ-εθνική οντότητα της ΕΕ - η ευρω-γραφειοκρατία είναι εντελώς αποθαρρυντική».

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Οι Αμερικανοί θα απολαμβάνουν εφεξής τις τελευταίες κινηματογραφικές δημιουργίες σε αίθουσες … κινεζικών συμφερόντων.
Με μια συμφωνία-μαμούθ και έναντι τιμήματος 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η κινεζική Dalian Wanda Group εξαγόρασε την αμερικανική AMC Entertainment, αποκτώντας έτσι τον πλήρη έλεγχο της μεγαλύτερης αλυσίδας κινηματογραφικών αιθουσών στις ΗΠΑ!

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΊ΄ΒΙΚΗ

Στο Νασάου, στις Μπαχάμες, λειτουργεί ένα ολοκαίνουργιο στάδιο αξίας 35 εκατ. δολαρίων (φωτογραφία), δώρο της κινεζικής κυβέρνησης. Στη Δομινικανή Δημοκρατία οι Κινέζοι έκαναν δώρο ένα σχολείο και ένα στάδιο, ενώ ανακαίνισαν ένα νοσοκομείο. Στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα κατασκευάζονται σχολείο και στάδιο, ενώ η Πρωθυπουργός του Τρινιντάντ και Τομπάγκο χιλιοευχαριστεί τους Κινέζους που έφτιαξαν την επίσημη κατοικία της. Η κινεζική οικονομική δύναμη λοιπόν έχει φτάσει στο κατώφλι των ΗΠΑ, στα νησιά της Καραϊβικής. Οι κρατικές τράπεζες δίνουν δάνεια, οι εταιρείες κάνουν επενδύσεις και η κυβέρνηση δώρα. Πέρυσι, μόνο η Κίνα δάνεισε στις κυβερνήσεις του Αρχιπελάγους 6,3 δισ. δολάρια, τα οποία προστέθηκαν στα εκατοντάδες δισ. οικονομικής βοήθειας της περασμένης δεκαετίας. Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή έχει προϊόντα που η Κίνα θέλει. Δεν είναι τυχαίο ότι τον περασμένο Αύγουστο αγόρασε τις τρεις τελευταίες φυτείες ζάχαρης στην Τζαμάικα προς 166 εκατ. δολάρια. Οι περισσότεροι αναλυτές πάντως δεν βλέπουν αυτές τις κινήσεις σαν απειλή προς τις ΗΠΑ. Οπως λένε, η Κίνα αγοράζει αφοσίωση.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 
ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΡΙΚΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. (ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ) ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ,ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ 3% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ 15 ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΕΣΛΕΡ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ 800 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ  ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ¨ΘΑΥΜΑ¨ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΝΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΕΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ???
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ  ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΑΙΣΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ-ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΛΑΣΑ.
ΜΕ ΤΙ ΡΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΙΣΙΕ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ???
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ??
ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ??
ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΑΙΣΙΟΣ  ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ???
ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΔΗΛΑΔΗ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟ ??
ΜΕ ΤΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ Η ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΠΑΙΣΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΟΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 13500 ΧΡΟΝΙΑ.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΟΡΟΥΣ.
ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ,ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ,ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΙΝΕΖΟ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΒΛΕΠΕ ΡΕΣΛΕΡ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΝΤΙΓΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)
ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΟΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ??
ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.
ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΑ.
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΑ 2.800.000.000 ΚΙΝΕΖΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΠΑΡΑΝΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΙΓΜΑΙΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΟΥΣ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣΩΝΟΥ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ


Το έτος 626, και ενώ ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος ηγούνταν εκστρατείας του βυζαντινού στρατού κατά των Περσών, η Κωνσταντινούπολη πολιορκήθηκε αιφνιδίως από τους Αβάρους[3]. Γνωρίζοντας την απουσία του στρατού, οι Άβαροι απέρριψαν κάθε πρόταση εκεχειρίας και την 6η Αυγούστου κατέλαβαν την Παναγία των Βλαχερνών. Σε συνεργασία με τους Πέρσες, τη νύχτα της 7ης προς 8η Αυγούστου, ετοιμάζονταν για την τελική επίθεση, ενώ ο Πατριάρχης Σέργιος περιέτρεχε τα τείχη της Πόλης με την εικόνα της Παναγίας της Βλαχερνίτισσας και ενεθάρρυνε το λαό στην αντίσταση. Τη νύχτα εκείνη, φοβερός ανεμοστρόβιλος, που αποδόθηκε σε θεϊκή αρωγή, δημιούργησε τρικυμία και κατέστρεψε τον εχθρικό στόλο, ενώ αντεπίθεση των αμυνομένων προξένησε τεράστιες απώλειες στους Αβάρους και τους Πέρσες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να λύσουν την πολιορκία και να αποχωρήσουν άπρακτοι.
«Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ τὰ νικητήρια,
ὡς λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν εὐχαριστήρια,
ἀναγράφω σοι ἡ Πόλις σου Θεοτόκε.
Ἀλλ' ὡς ἔχουσα τὸ κράτος ἀπροσμάχητον,
ἐκ παντοίων με κινδύνων ἐλευθέρωσον,
ἵνα κράζω σοι· Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε
».
Την 8η Αυγούστου, η Πόλη είχε σωθεί από τη μεγαλύτερη ως τότε απειλή της ιστορίας της. Ο λαός, θέλοντας να πανηγυρίσει τη σωτηρία του, την οποία απέδιδε σε συνδρομή της Θεοτόκου, συγκεντρώθηκε στο Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών. Τότε, κατά την παράδοση, όρθιο το πλήθος έψαλε τον από τότε λεγόμενο «Ακάθιστο Ύμνο» στην Παναγία, αποδίδοντας τα «νικητήρια» και την ευγνωμοσύνη του «τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ».
Κατά την επικρατέστερη άποψη, δεν ήταν δυνατό να συνετέθη ο ύμνος σε μία νύκτα. Άρα, μάλλον είχε συντεθεί νωρίτερα και μάλιστα θεωρείται ότι ψαλλόταν στο συγκεκριμένο ναό στην αγρυπνία της 15ης Αυγούστου κάθε έτους. Απλώς, εκείνη την ημέρα ο ύμνος εψάλη «ὀρθοστάδην», ενώ αντικαταστάθηκε το ως τότε προοίμιο («Τὸ προσταχθὲν μυστικῶς λαβὼν ἐν γνώσει») με το ως σήμερα χρησιμοποιούμενο «Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ τὰ νικητήρια», το οποίο έδωσε τον δοξολογικό και εγκωμιαστικό τόνο στον ως τότε διηγηματικό και δογματικό ύμνο.
Σύμφωνα όμως με άλλες ιστορικές πηγές, ο Ακάθιστος Ύμνος συνδέεται και με άλλα παρόμοια γεγονότα, όπως τις πολιορκίες και την σωτηρία της Κωνσταντινούπολης επί των Αυτοκρατόρων Κωνσταντίνου του Πωγωνάτου (673), Λέοντος του Ισαύρου (717-718) και Μιχαήλ Γ΄ (860). Δεδομένων των τότε ιστορικών συνθηκών (εικονομαχική έριδα, κλπ.), δε θεωρείται απίθανο η Παράδοση να έχει αλλοιώσει την ιστορική πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να καθίσταται πολύ δύσκολο να λεχθεί μετά βεβαιότητος ποιο ήταν το ιστορικό περιβάλλον της δημιουργίας του Ύμνου.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ .
Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ  ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΣΩΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ????
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.
ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΗΤΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΤΑ ΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΗΡΧΕ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΕΥΣΕΒΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΣΕΒΗΣ .
ΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΩΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΤΑΧΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΟΥΣ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.


Ακάθιστος ύμνος

 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%8E%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82 ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ.

http://www.dealnews.gr/epixeiriseis/item/30497-O%CE%B9-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7

 Η κινέζικη Sinovel κατασκευάζει αιολικά πάρκα 1.200 MW στη Ρουμανία

 http://www.greenbusiness.gr/20195/%ce%b7-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ad%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%b7-sinovel-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%80%ce%ac%cf%81/


 ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
 http://www.tovima.gr/world/article/?aid=458791


 ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.
http://www.cretalive.gr/new/88378/superleague/Kinezoi_endiaferontai_gia_to_gipedo_tis_AEK

 Κρατική κινεζική εταιρεία διεκδικεί τη ΔΕΠΑ
 http://www.energypress.gr/news/Kratikh-kinezikh-etaireia-diekdikei-th-DEPA

 Οι Κινέζοι και η.. Εκκλησία επενδύουν στα Φωτοβολταϊκά!
http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=24716&Itemid=38 


"Ο ελληνικός στρατός θα είναι νικητής. Γήπεδο θα΄ναι η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα

 http://helleniclegion.blogspot.de/2012/06/blog-post_5679.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/qRTLZ+%28%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%9B%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B1%29

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 http://gr.news.yahoo.com/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B7%CF%80%CE%B1-153550735.html

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

 http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4711231

Δεν υπάρχουν σχόλια: