Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Προς εχθρούς του αγνού Βασίλη Λεβέντη, προς Καζακικους και προς λοιπούς στημένους προβοκατορες κομματοσκυλους

ΑΠΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_01.html


Ξεκινάμε την ανάρτηση με ένα ε-μειλ που αφορά τον Βασίλη Λεβέντη και κατόπιν θα ακουλουθήσει απάντηση σε φίλο που μας ρώτησε για το ΕΠΑΜ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ..ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΣ...ΤΟΤΕ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (BEN ZALOM) ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΛΠ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ (ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ)..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...(ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ 500ΩΝ ΕΥΡΩ) ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.. ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΕΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ..
ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΜΜΕ"...
ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.. ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ..
ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΕΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ..ΕΛΕΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ..ΕΝΩ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΙΖΕ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..
ΕΝΩ Ο ΕΛΕΙΝΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΟ 2% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ...ΕΒΑΛΑΝ 2 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ..ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ:

«Θα γυρίσουν τα λεφτά από την Ελβετία και όσοι έκαναν βίλλες πολλές από τα κλεμμένα της Ολυμπιάδος και από τα δημόσια έργα, θα τα επιστρέψουν. Θα αρχίσουμε έλεγχο λεπτομερειακό στα οικονομικά τις κάθε οικογένειας, ιδιαίτερα οικογενειών που υπάρχει υποψία ότι ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα διαφθοράς και διαπλοκής. Δεν έχουμε άλλη λύση γιατί αυτό είναι και το αίτημα της κοινωνίας και όπου πάω μου λένε: «δεν θα βάλετε φυλακή κάποιον»;;; Λοιπόν θα βάλουμε! Ο πλαστήρας έβαλε, ο χώρος του κέντρου έστησε στον τοίχο κάποιους. Εγώ δεν έχω σκοπό να στήσω αν φέρουν τα λεφτά πίσω! Αν δεν τα φέρουν πίσω θα τους στήσω και εγώ στον τοίχο!......Διότι το κοινό αίσθημα είναι πάνω από όλα. Η ελλάδα καθηλώθηκε, δεν μπορεί να ζει φυσιολογικά αν αισθάνετε ότι οι κλέφτες κλέψανε και δεν δίνουνε λογαριασμό σε κανένανε και καλείτε ο φτωχός των 1000 ευρώ και των 500ων να πληρώσει τη μαύρη τρύπα των απατεώνων..Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η ζωή σε αυτή τη χώρα.. Γι'αυτό πίσω το κλεμμένα αν θέλουν να γλιτώσουν το γουδί. Δεν θέλουν να φέρουν τα κλεμμένα και τα φυγάδεψαν και κάνανε offshore και ναυτιλιακές εταιρείες και ποσοστά και δεν θέλουν να τα γυρίσουν;;...ε τότε ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!!!!» - Βασίλης Λεβέντης
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_29.html

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ:
http://www.antidiaploki.gr/

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ONLINE ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ WEB-TV
http://www.antidiaploki.gr/webtv.htm

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

----------------------------------------

Αγαπητέ φίλε

Το ΕΠΑΜ είναι του Καζάκη..
Ο εν λόγω κύριος αν και αρχικά όπως εμφανίστηκε στο ελληνικό κοινό έκανε καποιες οικονομικές αναλύσεις για την κριση σχετικά αξιόλογες , διοτι φαίνεται να ειναι οικονομολόγος στο επάγγελμα, όμως τελικά φάνηκε ότι είχε ύποπτες πολιτικές σκοπιμότητες το όλο σκηνικό και τελικά παρουσιάζοντας τον δήθεν "αντιστασιακό αντιμνημονιακό" ώστε να μαντρώσει τον κοπάδι και να τους προδώσει κατόπιν, αργότερα πολιτεύτηκε και ιδρυσε αυτό το κόμμα στο οποίο όμως επισημάναμε μεχρι στιγμής 3 πολύ ύποπτα μαύρα κατάμαυρα σημάδια για τον ρόλο του που πρέπει να προσέξουν ολοι οι εφυείς έλληνες αγνοί πατριώτες για να μη ξεγελαστούνε ξανά και ξανά και καταστραφεί τελείως η χώρα:

α) Αν και το κόμμα έχει τίτλο "Ενιαίο Παλαϊκο Μέτωπο" και ο τίτλος δεν περιέχει λέξεις οπως "δημοκρατία" αυτός επέλεξε για το κόμμα του ένα σύμβολο που είναι συνδυασμός του φρυγικού σκούφου της γαλλικής "δημοκρατικής" επαναστάσεως των ιακωβινών μαζί με το "Άνω Ορθό Τρίγωνο" (ή "οφθαλμός εν τριγώνω") που όπως μας αποκάλυψε η ΟΕΑ είναι ύπατο σύμβολο της φιλοσοφικής "δημοκρατικής χριστιανο-σοσιαλιστικής" εβραιομασονίας του Θετικού +Μ.Τ.Μ. που βρίσκεται υπό τις διαταγές της εβραισαξονικής θετικής υπερστοάς +Α.Ο.Α. Λονδίνου (Ordo Astrum Argentinum) που με τη σειρά της διοικείτε από την Δρακονιανή Κινεζική πλανητική υπερστοά HONG δεξιάς χειρός.. Ως γνωστών ακόμα και σε τελείως ανιστόρητους η γαλλική επανάσταση των ιακωβινών ήταν 100% μασονοκινούμενη με το "δημοκρατικό" τρίπτυχο του θετικού +Μ.Τ.Μ. (Μεγάλων Ανατολών) δηλαδή "Ελευθερία - Ισότης - Αδελφότης" συμπαιγνιακό σύνθημα με το αντίθετο του της θεοσοφικής "αυταρχικής βουδιστικο-ναζιστικής" μασονίας αρνητικού -Μ.Τ.Μ (Θεοσοφικές εταιρείες) με αντίθετο τρίπτυχο: "Υποταγή - Ιεραρχία - Πειθαρχία" που βρίσκεται υπό τις διαταγές της εβραισαξονικής αρνητικής υπερστοάς -Α.Ο.Α. Λονδίνου (Ordo Adeptis Atlantis) που με τη σειρά της διοικείτε από την Δρακονιανή Κινεζική πλανητική υπερστοά HONG αριστεράς χειρός... Δηλαδή η ..."Σοφία" της μιας συμπαιγνιακής μασονικής παράταξης είναι Ηλιθιότητα για την αντίθετη παράταξη, και το αντίστροφο! όμως "Τα Ενάντια είναι Ίδια" σύμφωνα με τον Άριστο Ηράκλειτο Εφέσιο, και ο νοών νοείτο. (Για το ξεσκέπασμα της συμπαιγνίας των χιλιετηρίδων δείτε εδώ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html )



Δείτε πιο πάνω και συγκρίνετε το σύμβολο αυτού του κόμματος με το μασονικό σύμβολο της γαλλικής επανάστασης και μασονικής ψευτο-δικαιοσύνης (οπού συνωμότες μασόνοι δικαστές δικαιώνουν άλλους εγκληματίες μασόνους με αναγνώριση μέσω μυστικών χειρονομιών,κλπ) στα αριστερά όπου αναγράφεται στα γαλλικά το μασονικό τρίπτυχο του +Μ.Τ.Μ.: "Ελευθερία - Ισότης - Αδελφότης" που ήταν στην ουσία και το σύνθημα αυτής της μασονικά στημένης επανάστασης.
Οι Άριστοι ήρωες του 1821 όμως και ο Άριστος Κολοκοτρώνης καταδίκασαν αυτή την επανάσταση και τα ξένα συντάγματα που αυτοί έφεραν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα ο Κολοκοτρώνης αποκάλεσε το τότε "Σύνταγμα" Συντρίμμια της Ελλάδος, διότι πρόβλεπε την ίδρυση κομμάτων-κομματιών-συντριμμιών της Ελλάδας και ο διορατικός Γερος του Μοριά διέκρινε την ύπουλη αγγλοσαξονική και μασονική διεργασία του "Διαίρει και Βασίλευε" και όχι μόνο!!!

Ορίστε τι λέει η ΟΕΑ εδώ:

"Θυμηθειτε το Τραγικο Τελος της Αποτυχουσης Ελληνικης Επαναστασεως του 1821, προδομενοι αποδεκτες της παρουσης, ειτε εισθε "μπλε" , "κοκκινοι", "πρασινοι" , "οικολογοι" , "καρατζαφερικοι". Θυμηθειτε οτι οι Πρωτεργατες της Ελληνικης Επαναστασεως : Κολοκοτρωνης, Μαυρομιχαλης, Μακρυγιαννης και χιλιαδες σαν αυτους φυλακισθηκαν και εξοντωθηκαν ηθικα και βιολογικα απο τους προδοτες "ελληνες" Πολιτικους της "Δημοκρατιας", διοτι κατηγγειλαν το Συνταγμα και τους Νομους που απορρεουν απ' αυτο, ως ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του Συνταγματος των Ιακωβινων- της Αποτυχουσης Γαλλικης Επαναστασεως, με σκοπο την Υποδουλωση των Ελληνων και την Αλλαγη Βαρδιας απο τον Τουρκο (μογγόλο) Κατακτητη στον Εβραιοβαυαρο Κατακτητη και Εβραιοβαυαρους (μογγόλους) Βασιλεις..."

Υ.Γ. Το ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. όπως είναι γνωστό εκπροσωπούμε όχι την κοινοβολευτική δημοκρατία το οποίο είναι το αφύσικο και το χείριστο των πολιτευμάτων μασονικής και εβραικής-σαξονικής προελεύσεως, αλλά εκπροσωπούμε την φύσει (Αξιοκρατία)Αριστοκρατία/δια αγώνων-μονομαχιών ως αρχέτυπο φυσικό πολιτευμα των Ελλήνων. Για περισσότερα και για την επώδυνη αφύπνισή σας, μελετήστε τα κείμενα της ΟΕΑ στο ιστολόγιο όπως π.χ. τα παρακάτω:

"Δημοκρατική Οργανική Αξιοκρατία" (Δ.Ο.Α.) ( = ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/2.html

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html


β) Στο Β' ύποπτο σημάδι σύμφωνα με στοιχεία της παρακάτω ιστοσελίδας ο Καζάκης φαίνεται να είναι όργανο της Bilderberg και της Τριμερούς παρόμοιος με τον Παπαδήμο. Οπότε τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!
http://unconventionalnews.eu/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%A4%CE%AC%CE%BE%CE%B7-%CE%A0%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/kazakis-trilateral.html


γ) Στο Γ' ύποπτο και άμεσα σχετιζόμενο με το Β' σημάδι ο Καζάκης προδοτικά και δρώντας τελείως εναντίον της εθνικής ασφάλειας δήλωσε οτι: "ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ".. Λοιπόν εδώ είναι καραμπινάτη πλέον η προδοσία και τον αφήνουμε στην κρίση και στο φτύσιμο και στο ξεχέσιμο των αγνών πατριωτών Ελλήνων.. Διότι ο εν λόγω κύριος φαίνεται να εκπροσωπεί την "ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"....
Τις αποδείξεις της εν λόγω άκρως προδοτικής και επικίνδυνης αντεθνικής δηλώσεως μπορείς να βρεις παντού στο διαδίκτυο.
Διότι οι Έλληνες αντίθετα με τις ελπίδες που είχε ο βρυκόλακας εβραιομασώνος Μητσοτάκης ΜπενΣαλόμ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ...ΚΙΠΑ, ΣΑΠΙΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5229.html ) ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΜΑΧΗΤΙ,... ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ !!!. (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html )

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΗΣ "ΝΔ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Προβατα ξυπνατε
http://www.youtube.com/watch?v=ytZt3FYU8bM

ΙΔΟΥ Ο ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ - ΖΑΝΝΑ:
http://ethnikistis.blogspot.com/2012/01/blog-post_24.html

ΙΔΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:
http://attikanea.blogspot.com/2011/10/blog-post_5202.html

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΑΜΑΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΔΩ:

Το ελληνικο κειμενο:
Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html

και το μεταφρασμενο στα αγγλικα:
Intellectual Death of Hebrew-Mongol Matthew Nimetz
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/01/intellectual-death-of-hebrew-mongol.html


Μετά απ'αυτά σε καλούμε λοιπόν αγαπητέ φίλε, όπως και όλους τους φίλους της Ο.Ε.Α. να εγκαταλείψεις τυχόν τελείως λάθος σκέψεις σύνταξης με τους στημένους που βάζει το ίδιο το σύστημα για να μαντρώνουν τον κοσμάκη παρουσιάζοντας τους τάχα "αντιστασιακούς" με αποκλειστικές οικονομικές πληροφορίες που τους δίνει το ίδιο το σύστημα να βγάλουν ώστε να "θαμπώσουν" τους αδαείς και αφελείς για να τους προδώσουν όμως κατόπιν, και με στημένους που ανήκουν στα μεγάλα τζάκια της μασονίας-τριμερούς-carnegie-fabians η/και σε τζάκια βολεμένων του συστήματος όπως υπήρξε και ο Καμμένος (ιδε: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_640.html ) ο οποίος ήταν επί 20 χρόνια βολευτής χωμένος στο όλο φαγοπότι και χωμένος στη σαπίλα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου που κατέστρεψε και καταλήστεψε την Ελλάδα.. για τους παραπάνω λογους σε καλούμε και εσένα να στηρίξεις ενεργά τον Βασίλη Λεβέντη αλλά και για τους λόγους που ήδη εκθέσαμε και εδώ:

Βασίλης Λεβέντης: Θα τους στήσω και εγώ στο Γουδί! Ηχητικό Ο.Ε.Α. με θέμα τον Βασίλη Λεβέντη!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_818.html

Στηρίξτε στην ψηφοφορία τον Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων, ως τον μόνο έντιμο πολιτικό άνδρα που απέμεινε στην Ελλάδα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_29.html

Περί αποκλεισμού Βασίλη Λεβέντη από τα προδοτικα ΜΜΕ και τους δολιους στημενους Bloggers
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/bloggers.html

Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html


Υ.Γ.

Παραθετουμε τα σχολια απο το διαδικτυο σε απαντησεις προς Καζακικους, Καμμενικους και λοιπους:


Ο Λεβεντης ειχε προτεινει τον Παπαδημο τοτε που τον Παπαδημο δεν τον ηξερε κανεις επειδη ηταν τεχνοκρατης και οικονομολογος. ΑΛΛΑ με την προυποθεση να φυγουν ολα τα λαμογια οι υπουργοι και να ερθουν στις θεσεις τους πανεπιστημιακοι και τεχνοκρατες για να βαλουν μια ταξη. ΑΝΤΙ γι αυτο εγινε κυβερνηση Παπαδημου με αδωνη, βοριδη κτλ...Μολις τα ειδε αυτα ο Λεβεντης τον εκραξε τον Παπαδημο και ειπε οτι θα τον βρει απεναντι του παροτι ηταν ο πρωτος που τον ειχε προτεινει..Εγω τον Καζακη ειδα οτι τον εβγαζαν το Μεγκα, ο Αντεννα, ο Αλφα, το Σκαι και παντου...δεν ειδα να τον φιμωνουν...ισα ισα που απο τα καναλια εγινε γνωστος...Αντιθετα με τον Λεβεντη που τα μεγαλια καναλια 20 χρονια τωρα ζητημα να τον εχουν βγαλει 4-5 φορες. Και αν υπαρχει προπαγανδα στον Καζακη αυτους τους 6 μηνες, τι να πει ο Λεβεντης...?

Καλα φιλε εισαι οτι να ναι...αν δεν ξερεις μην μιλας γτ εκτιθεσαι...Οταν η Ελλαδα ειναι μπαχαλο εδω και 2 χρονια, ειχε κανει αυτη την προταση (εννοει την προταση που εκανε ο Λεβεντης με τον Παπαδημο) Λεβεντης σαν μια υστατη λυση να φτιαξουν λιγο τα πραγματα και μετα να γινουν εκλογες...Και οπως ειπα δεν ηθελε να γινει οπως τελικα εγινε η κυβερνηση Παπαδημου...Το καναλι 67 του Λεβεντη το ειχαν κλεισει το 93 ο Μητσοτακης και ο Παπανδρεου. Και εχει τηλεοπτικο βημα γτ πουλησε τις μετοχες του στο extra με τον ορο να κανει μια εκπομπη την βδομαδα. Αυτα για την ιστορια. (Μαλιστα στο δελτιο του extra, δεν τον καλεσαν καμια φορα ανω όλα τα προδοτικα πουστοσκυλα εκαναν πασαρελα). Δεν τον φοβουνται τον Λεβεντη που λεει για το σκανδαλο του χρηματιστηριου, για τους καναλαρχες, για τον Κοκκαλη, τον Βαρδινογιαννη, τον Κυριακου, τον Λιατση, τον Αλαφουζο κτλ...? Δεν τον φοβουνται οταν ξερει καθε κομμα τι απατεωνιες εχει κανει και δεν κωλωνει να της πει? Και αφου εσυ μιλας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για πες μου γτ το κομμα του καζακη αναφερεται ονομαστικα στα γκαλοπ? ΓΙΑΤΙ? Αυτος ειναι ο πολεμος που δεχεται? Τεσπα δεν συνεχιζω την κουβεντα γτ εχω βαρεθει πλεον αυτες τις συζητησεις

και μονο που λες το ιδιο γινετε με τον Καμμενο γτ οχι και για το Επαμ δειχνει πολλα....να σου ξαναπαντησω για τον Παπαδημο...Ο Λεβεντης σκεφτηκε λογικα και ειπε πριν εναμιση χρονο...απο ολους τους αχρηστους που ειναι μεσα στην βουλη τουλαχιστον ο Παπαδημος ειναι στα οικονομικα και μεσα στα πραγματα. Ισως με τους καταλληλους τεχνοκρατες να κανει κατι. Ηταν η μονη σοβαρη, γρηγορη και εφικτη προταση που υπηρχε πριν εναμιση χρονο. Τελικα ο παπαδημος μεχρι τωρα εχει βγει μουφας και τον κραζει και ο Λεβεντης. Και ολα αυτα που λες για τον Καζακη καλα κανει και τα λεει, αλλα ο Λεβεντης τα λεει αυτα απο το '90 τοτε που ο Καζακης ηταν αραχτος στο ΚΚΕ... οποτε εγω προσωπικα θα προτιμησω το original (Λεβεντη) που επισης δεν εχει μπει ποτε στην βουλη και δεν εχει παρει ποτε βουλευτικο μισθο....αντιθετα με τον Καζακη

Το 2009 ο Λεβεντης ειχε στειλει στους εισαγγελεις καταγγελια για ακυρωση του εκλογικου αποτελεσματος και επαναληψη των εκλογων με ισους ορους...οπως βλεπεις ο Λεβεντης δεν πιανεται πουθενα...τελος τωρα γιατι κουρασαμε.
Σορυ φιλε αν δεν ξερω κατι παραπανω για τον καζακη και ευχαριστω που μου το ειπες. Αλλα αν το παμε ετσι και ο Λεβεντης εχει μια ιστορια στον αγωνα κατα της χουντας. Επισης συνεβαλε στην συνταξη αρθρων του συνταγματος, και ηταν ενα απο τα ιδρυτικα στελεχη του πασοκ και το 1981 (προσεξε το 81 τοτε που το πασοκ αρχιζε την αυτοκρατορια του...) εφυγε επειδη δεν συμφωνουσε με αυτα που εβλεπε...Μου λες οτι ο Καζακης ηταν μεχρι το 98 στο κκε...και το κκε εχει κανει αρκετες λαμογιες...αν ηταν μαγκας να εφευγε απο την δεκαετια του 80....

φιλε για να κανεις ενα κομμα και να μπεις στην βουλη σαν αρχηγος του θελει κι αλλα πραγματα εκτος απο τα οικονομικα που εχει σπουδασει ο καζακης και που οντως χρειαζονται αυτην την κρισιμη εποχη για την ελλαδα....Τοτε που ηταν στο κκε κατηγγειλε ποτε τα λαθη του κκε? Μας ειπε ποσο στοιχιζουν οι διαφημισεις στην τιβι και στις εφημεριδες? Ποσο στοιχιζει ο αφισοπολεμος? Με ποιανου λεφτα τα εκανε αυτα το κκε? Μας ειπε ποτε γιατι ο ελληνικος λαος να πληρωσει τα εκατονταδες εκατομμυρια που χρωστουσε το κκε στην ρωσια? Για τις πλαστες συνταξεις? Μας ειπε αν ειναι νομιμα τα κεντρικα στον περισσο? Μας ειπε ποσα ειχε πληρωσει το ελ. κρατος για το καταστραμμενο αρχειο του κκε απο τις πλημμυρες? Δηλαδη ολα αυτα τα χρονια σιωπουσε για τις πολιτικες ρουφιανιες? Και τελικα μου λες οτι εφυγε το 98 λογω του εοκ? Τωρα ειναι που ειμαι ακομα πιο υποψιασμενος απεναντι του. Σου ειπα μακαρι να βγω λαθος και να βγει σωστος γτ πανω απ ολα θελω η ελλαδα να παει καλα


ΜΟΝΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ,ΤΥΠΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ Ή ΠΤΩΧΕΥΣΗ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;

ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 90. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΖΑΚΗ. ΟΧΙ ΣΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ;;;; ΟΞΩ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....

ΟΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: