Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ''ΘΕΟΤΟΚΟ''

Ακολουθεί παλιό κείμενο της Ο.Ε.Α.
Μην επιχειρήτε μάταια τώρα προς το τέλος της κούρσας να επανενεργοποιήσετε τα ήδη πολλάκις αποτυχημενα σχέδια σας - απόπειρες "επανόδου της εβραιοσαξονικής Βασιλείας" στην Ελλάδα εκμεταλευόμενοι σήμερα την δυσμενή θέση που έχουν ρίξει τη χώρα άπαντες οι προδότες συμπαιγνιακοί ελληνοεβραίοι ηγέτες όλων των κομμάτων της Α-βουλίας των Ελλήνων ανεξαιρέτως.
Μην μας αναγκάσετε να προβούμε σε πλήρη δημοσίευση του παλαιού κειμένου που αναπόφεκτα θα ξυπνήσει οδυνηρές μνήμες και για εσάς αλλά και για τον "διάδοχο" σας.
Και ασφαλώς μην κάνετε ποτέ το λάθος να υποτιμήσετε τον αντίπαλο όσο "παρανοικός" αυτός μπορεί να σας φαντάζει στο δοκισήσοφο μοναδικό οφθαλμό σας.


Υπάρχουν δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να "επιβεβαιώσετε" την παράνοια μας και την δολοφονικότητα μας...

α) Το σήμα εσωτερικής ενημερώσεως της Ο.Ε.Α. το οποίο διενεμήθη στις Αρχές Βόλου στις 30-7-87 ανέφερε σαφώς ότι "ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ - ΣΤΟΧΟΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΕΚΣΑΡΚΩΣΕΩΣ". Ερωτούμε: Στις 30-7-87 ενώ οι Ιατροί του Νοσοκομείου του Μπάζιγκστόουκ θεωρούσαν απελπιστική την κατάστασι του "διαδόχου", πως η Πρυτανεία της Ο.Ε.Α. ήταν σε θέση να θεωρεί τετελεσμένη την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ του, εκτιθέμενη στις Αρχές και στο κοινό της "φερεφώνου περιοχής" με παρόμοια δεσμευτική ανακοίνωση;
Μήπως στο σημείο αυτό αρχίζετε να τρελλαίνεσθε Κε. κυκλοθυμικέ Μιχαλόπουλε; Πως 30-6-87 γνωρίζαμε ότι η Βρετ.Αστ. θα έφθανε σε αδιέξοδο ερευνών μετά 6 ημέρες σύμφωνα με δημοσιεύματα σας;

β) Είμεθα σε θέσι να γνωρίζουμε ότι η ανάρωσις (ταχύτης αναρρώσεως) του "διαδόχου" όχι μόνον "εξέπληξε" τους Βρεττανούς ιατρούς αλλά και κατεγράφη ως "πρωτοφανές περιστατικό βιολογικώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ". Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με δεδομένα Στατιστικής παρασχεθέντα από Ιατρικό Τμήμα της Ο.Ε.Α. ανάλογες περιπτώσεις "εσωτερικών θλάσεων και αιμοραγιών αυτού του βαθμού απαιτούν ακινητοποίησι αναρρωνύοντος τουλάχιστον ενός μηνός". Τα ανωτέρω συνδυαζόμενα με τα απελπιστικά εγκεφαλογραφήματα του "διαδόχου", συνιστούσαν κλασσικό ιατρικό περιστατικό κλινικώς νεκρού έστω και με επούλωσι των εσωτερικών τραυμάτων.

Εάν τα ανωτέρω τα προεκάλεσε η ...Παναγιά της Τήνου, τότε θα ευρεθούμε και αιρετικοί, διότι δια πρώτη φορά τα θεολογικά δόγματα θα αναγκασθούν να δεχθούν την σύγχρονη αντίληψι περί Θεοτόκου, ήτοι:

"Θεοτόκος καλείται η συσκευή Δεξιοστρόφων Μικροκυμάτων Υπερυψηλής Συχνότητος ή αλλιώς: Υπερστροφέας SHF Υποφύσεως" κλπ. κλπ. (ακολουθεί πλήρη τεχνική περιγραφή)"
,

αντίληψι και ορισμό που φοβούμεθα ότι θα προκαλέση προβλήματα αποδοχής λόγω αναγκαστικής μετατροπής των κειμένων των ...Πατέρων. Μήπως στο σημείο αυτό συνειδητοποιείτε τι ακριβώς είναι η τρέλλα Κε. μονόφθαλμε μεταξύ τυφλών Μιχαλόπουλε;

Ας τελειώσουμε μαζί σας με μερικά "άκρως παρανοϊκά" σε "γλώσσα" της Ύπατης Τεκτονικής HBL την οποία αγνοείτε:

Αιτιολογούμε το "μονόφθαλμε": Είναι φανερή η Τεκτονική σας Μύηση (Συνειδητή ή Υποσυνείδητη) στο Κατώτερο επίπεδο M-T-M, όπως προκύπτει από ανάλυσι του αφιερώματός σας προς Κωστή Παπαπολίτη.
Σχολιάζουμε: Βεβαίως το Φ. δεν έχει μονόδρομους διότι είναι ολόκληρο μια τεχνολογική Εγκατάστασι ηλεκτρομαγνητικών παγίδων κατασκευασμένων από Εγκληματίες Επικυρίαρχους, τους οποίους οι όμοιοι σας τρέμουν. Οι επικυρίαρχοι ευρίσκονται κατά βούλησι σε εκσάρκωσι ή ενσάρκωσι, χωρίς λήθη διότι διατηρούν την μνήμη που θα διατηρούσατε και σεις αν δεν σας γινόταν "απόσβεσι μνήμης" στα "διόδια".
Οι Επικυρίαρχοι σας εξουσιάζουν μέσω "αποσβέσεως μνήμης" σε τεχνολογικές εγκαταστάσεις ανάλογες των Μηχανών Ηλεκτροσόκ.
Και με την μνήμη σβησμένη σας ξαναστέλνουν σαν αποβλακωμένα "φυτά" για νέα ενσάρκωσι. Για να ηγηθείτε π.χ. των βασιλοφρόνων Ελλάδος. Στα πλαίσια του γενικού Σχεδίου Καταστροφής της Συλλογικής Μνήμης του Πλανήτου ήτοι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Σας ξαναστέλνουν ΠΙΣΩ για νέα ενσάρκωσι με Συνοδό που δεν πάσχει από "λήθη" διότι υπηρετεί ενσυνείδητα τους Επικυρίαρχους. Οι επικυρίαρχοι ίδρυσαν όλα τα υπάρχοντα θρησκεύματα (και τον Σατανισμό), όλα τα πολιτικά Συστήματα και βασιλεύουν σφάζοντας και διαιρώντας έθνη. Μερικές φορές εμφανίζονται σε πνευματιστικές συγκεντρώσεις "απόψε"... υποδυόμενοι το σχήμα και την φωνή του Κώστα Παπαπολίτη, ενώ ο Παπαπολίτης έχει ήδη σταλεί για νέα ενσάρκωσι σε ...χωριό της Αφρικής. Αυτά περί ASTRUM ARGENTINUM ή ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ή ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ή ΣΕΛΗΝΗΣ κε. Μιχαλόπουλε.
Απόψε δεν θα δείτε κανέναν Παπαπολίτη. Θα καθήσετε να διαλογισθείτε ΑΠΟΨΕ το πόσο εξαπατηθήκατε και το πόσο εξαπατάτε. Ίσως να είμεθα κοντά σας ΑΠΟΨΕ.
Διότι τα μέλη της Ο.Ε.Α. δεν ανήκουν στην διπλή διεύθυνσι του Φ. αλλά σε Μονόδρομους Διαγαλαξιακούς. Κινούνται "εντός" και "εκτός σώματος" ελεύθερα και με Μνήμη δισεκατομμυρίων ετών όπως οι Επικυρίαρχοι, προς εξόντωσι των Επικυρίαρχων.




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ.
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ,ΑΝΟΗΤΟΙ,ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΤΕΚΤΟΝΕΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.
ΣΚΑΣΤΕ  ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.

1 σχόλιο:

captainpontios είπε...

Σεβασμος στους Παπαραβινους αδερφε. Τους γαμανε στις στοες, τους εχουν ξεκωλιασει-συγνωμη, τους εχουν ανοιξει τα Σεφιρωθ, ηθελα να πω, περασαν και την Αβυσο(αντε εσυ αν τολμας πες τους αντρες), δεν χρειαζεται να τους βριζεις. Η τους σφουγγαριζεις, και καθαριζεις την ατμοσφαιρα, η τους αφηνεις στο χαλι τους. Θα μας το παιξουν και αδικημενοι στο τελος.
Πολυ ωραιο το αρθρο, σπαει κοκκαλα